Odesláno úterý v 12:07 2 dny Tak nahlášeno mám, zatím beze změny i bez reakce 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno úterý v 14:46 2 dny Ok, tak pro blbečky: pokud si někdo zaplatil HBO kvůli novému americkému hororovemu seriálu IT od Stephena Kinga, tak bude nejspíš zklamán, protože seriál se příliš dle mého vkusu nevyvedl. Pro ostatní pohotové a chytré platí předchozí můj post. Čest Basic Basic+ - - Brno
Odesláno úterý v 14:49 2 dny @marek-81 to jsem pochopil, ale spíše proč je to v tomto tématu, když téma mluví o něčem úplně jiném 😄 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 14:54 2 dny @kautskym No moment, tohle není web Kinoboxu? A po prvním dílu už jde seriál odsoudit?Nebo si chtěl být jen zajímavý...https://www.csfd.cz/film/1393489-to-vitejte-v-derry/prehled/ Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 16:06 2 dny @dad18 tak se primárně řeší přechod z HBO Max standard na Verzi PremiumNic jiného jsem tím nemyslel Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 16:17 2 dny @kautskym Omlouvám se ti jestli to vyznělo proti tobě.👨❤️👨Pro tebe byl jen ten můj první ironický řádek, zbytek pro toho kulturního kritika @marek-81 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 16:36 2 dny Aha, dobre ja to nepochopil Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 08:341 den Asi se něco děje, teď jsem měl volání z VF, jenže jsem tou dobou už jeden hovor měl, takže jsem to nevzal. Snad se příště trefí 🙂Update: už volali, je to hromadnější problém, eskalovali to i na HBO. Prý to někomu neprošlo přes web, ale přes aplikaci ano - což teda moc nedává smysl, protože web i aplikace otevírají stejnou stránku (bych teda řekl). Každopádně určitě to nedělal opakovaně jako já, protože ať tam jdu kudy chci, tak vidím, že mám Premium a nemůžu s tím kromě zrušení předplatného udělat nic jiného, protože jsem zkusil aktivovat Premium, to neproběhlo, pak jsem zkusil přepnout zpět na Standard, to oznámilo, že do konce období mám Premium a pak se to downgradne na Standard.Horký brambor předán na L2 podporu 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 9 hodinami9 hod Centrum péče Standardně změna probíhá během chvilky (píšu z vlastní zkušenosti). Pokud se vám po změně plánu na HBO Premium přes stránku Vodafone Předplatné+ změna nepropsala do účtu HBO, tak je určitě nejlepší, když nám to nahlásíte telefonicky na 800770077 nebo nám můžete vše popsat (klidně i se screenshoty) do zprávy přes https://tam.je/forum. A my to předáme k opravení. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Můj názor je takový že ve Vodafone nikdo nic neví.....protože kdyby věděl tak po týdnu to vše co to nejede opraví. Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.