Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nové tarify sLIMITEM, bezLIMITU a BLACK

Doporučené odpovědi

Odesláno
  • Autor

Slevy za kombinace nejsou v ceniku viz prvni prispevek. To same ty rychlosti jaou v prvnim prispevku

• Premium+, Super DSL
  • Super, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Snad nezruší staré tarify Neomezené Super. To by bylo blbě. Každopádně nevydali ani tiskovou zprávu, rovnou to hodily na web a bez oznámení. Navíc do ceníku to přidali. Na pár fórech píšou ze staré mají skončit a kdyby ne tak slevu na telefon k starým tarifům neodstaneme bude potřeba přechod na nový tarif.

Muže se ru někdo z Vodafone vyjádřit? Jako bez tiskove zprávy jste přidali nové tarify. A nic k tomu info není.

Jako pokud to tak bude a bez slev odejdu. Hold po 12 letech.

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Gigacube
  • Praha
Odesláno

Jako vtip ty tarify dobré – připlácet si za vyšší rychlost než 30–50 Mbps, když je problém těchto rychlostí u VF dosáhnout (na rozdíl od konkurence).

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Maximálně ze by plánovali už spustit 5G SA

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Gigacube
  • Praha
Odesláno

Tak to je fantastické, když si dáš tarif s neomezenou rychlostí, tak k němu dostaneš jako bonus 5 x navýšení na neomezenou rychlost. Mít dvojnásobně neomezenou rychlost hned tak někdo nemá. Paráda :-D image.png

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Jako každopádně docela se divím, že na stránkách www.vodafone.cz nové tarify, žádná tisková zpráva, žádná média o tom nepíšou (jak je zvykem), v ceníku to je taky. Prakticky prostě docela pěkné zdražení. Aktuálně mám Neomezený Super 10 Mb/s za 653,- Kč, kde původně byla i sleva 5 000,- Kč na zařízení. (protože mám ještě další 3 čísla, internet a Vodafone TV). Původně jsem na tento tarif měl 5 000,- slevu (na iPhone 13 i iPhone 15), když jsem si šel před půl rokem pro iPhone 16 Pro, tak mis dělili, že sleva je již jen 3 000,- Kč. Každopádně docela zvláštní, nikde veřejně ani zmínka o snížení slev ale budiž.

A pokud by nás měli převádět na nové tarify s podobnou výbavou, tak nejspíše na Bez Limitu M Extra, protože obsahuje neomezené volání a SMS, neomezený internet 10 Mb/s a slevu na zařízení 2 500,-, což je zase o 500,- méně než u starého. Ale je tomu nejvíce příbuzný. Plus jako ty další výhody sleva na pojištění na zařízení - 49,- Kč, pojištění ale platí kamarádka a to je v hodnotě 300,-, takže jako nevyužiju. OneNumber jedno číslo zdarma, no to taky nevyužiju, protože nehodlám kupovat Apple Watch s LTE podporou (5G stejně na watch u nás nejde). Výměna displeje při poškození, bůhví jaké jsou tam skryté podmínky, že to nepůjde vždy využít. A to je za 899,- Kč. No z mých 653,- je to zdražení o + 2image.png46,- Kč. To je docela pálka. A přitom ty extra služby nevyužiju, maximálně sleva na telefon.

Ale jako Neomezený Super normálně stojí 870,-, co koukám, nyní v Giga slevách stojí ale 549,- ale já ho mám za 653,-. Na Giga slevy přejít nemohu. Tak pokud nás převedou na nový tarif a podle rychlosti příbuzný tomu starému. Tak jedině M Extra, protože nechci nižší rychlost než 10 Mb/s a o slevu na telefon taky nehodlám přijít. Spojení služeb v jednom zákaznickém účtu o tom ani zmínka. Ale pokud mám dle Můj Vodafone slevu na stávající tarif trvalá sleva 14% a 13% sleva, což je celkem 27% sleva, kterou kdyby mi ponechali za těch dvanáct let u nich, tak by nový M Extra vyšel na 656,- Kč měsíčně to by bylo super. To už pak by nebylo tak hrozné ale otázka zda ty slevy zůstanou za věrnost alespoň. Ale kdyby nám všem v našem zákaznickém účtu převedli na nové tarify a bez slev, tak je to 4 x 246,- = ošklivých 984,- (za předpokladu, že by slevy nepřenesli), tak to ať si strčí za klobouk, a měl bych sto chutí přejít ale kam? Vodafone je pro nás nejlepší ve výběru.

A pokud nás nepřevedou automaticky časem, tak mě převedou až si půjdu pro zvýhodněný telefon a řeknou, bohužel vám zvýhodněný tarif nemohu dát s aktuálním tarifem, protože je starý, to říkají vždycky. A převedli mě vždy na novější, a udělali by to i teď, tak by mě zajímalo, zda by převedli i ty slevy.

Každopádně jsem zvědavý na nějakou tiskovou zprávu, vyjádření někoho zde od Vodafone. Zda nás nechají na stávajících tarifech, zda ke stávajícím, prakticky již dneska starým tarifům nechají slevy na telefon a jak dlouho to lze využít. A zda přenesou na nové tarify i naše slevy nebo zda budou nové slevy (bohužel určitě budou nižší), tak to nevím no.

Snad se k tomu někdo vyjádří, protože nejste tu jediný zde na techforum, kdo to řeší, ani já nejsem jediný, už mi volalo pár kamarádů, že viděl si ty nové tarify, to se jako po...li? Nikde ani zmínka no, uvidíme. Ale tohle nedopadne dobře, teď záleží pro koho.

Co vy na to třeba @Ondra - Vodafone ?

Předešli příspěvek nelze už editovat, tak musím přidat další.

Bohužel jsem teď zjistil v aplikaci Můj Vodafone, že navýšení 5x za měsíc na plnou rychlost nemám u mého starého tarifu. Takže ej to asi už jen u nových. Prošel jsem všechny čísla v zákaznickém účtu a u žádného to nevidím. Ale když přejdu na Služby > moje číslo > tak tam stále vidím 5 dnů Zrychlení na maximum - promo, ale nikde to nejde zaponout.

Spojovat ty nové tarify zatím nelze, do zvýhodnění, tam jsou stále vidět ty staré.

image.png

Upraveno uživatelem bobis

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Gigacube
  • Praha
Odesláno
  • Autor

17600940097316236206793083841521.jpg

Tohle me rozesmalo 🤣

• Premium+, Super DSL
  • Super, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Centrum péče
před 16 hodinami, kautskym napsal:

spíš pěkně podražili úplně neomezený tarif za 1999Kč? 😀🫢

Tarif BezLimitu Black je zcela nový, žádný podobný jsme v nabídce neměli. Jde o nejvyšší tarif, proto také má nejvyšší cenu a zahrnuje v sobě jak volání, SMSky a data, tak i další služby a výhody (včetně například předplatného pro různé TV služby apod.). Jde tedy o prémiový tarif pro nejnáročnější uživatele 🙂

před 16 hodinami, kautskym napsal:

spíše koukám že je jedna cena a už se neřeší kombinovaná a nekombinovaná nabídka

Nové tarify aktuálně nabízíme pouze samostatně, nikoliv v balíčcích s dalšími službami.

před 15 hodinami, bobis napsal:

Já se jen zeptám, nechápu ty rychlosti:
image.png

Jako těch 8, to je 8 až 10? 15 je 15 až 20? a 30 je 30 až 50? Nebo?

Všechny tarify BezLimitu existují ve variantě bez výhod navíc a ve variantě Extra. Extra varianta obsahuje mimo jiné vyšší maximální rychlost připojení. Tedy:

BezLimitu M - max. rychlost 8 Mbit/s

BezLimitu M Extra - max. rychlost 10 Mbit/s

BezLimitu L - max. rychlost 15 Mbit/s

BezLimitu L Extra - max. rychlost 20 Mbit/s

BezLimitu XL - max. rychlost 30 Mbit/s

BezLimitu XL Extra - max. rychlost 50 Mbit/s

před 15 hodinami, bobis napsal:

Snad nezruší staré tarify Neomezené Super. To by bylo blbě. Každopádně nevydali ani tiskovou zprávu, rovnou to hodily na web a bez oznámení. Navíc do ceníku to přidali. Na pár fórech píšou ze staré mají skončit a kdyby ne tak slevu na telefon k starým tarifům neodstaneme bude potřeba přechod na nový tarif.

Tiskovou zprávu také budeme vydávat, nicméně v naší říjnové kampani ještě hrají prim původní tarify (Neomezený xxx...), které jsou dočasně také k dispozici. To znamená, že teď si zákazníci mohou dočasně vybrat jak například tarif Neomezený Super, tak tarif BezLimitu. V budoucnu ale budeme nabízet už jen nové tarify.

Slevu na zařízení poskytujeme k aktuálně nabízeným tarifům, což teď je jak Neomezený Super, tak nové tarify sLimitem Extra a BezLimitu Extra.

před 3 hodinami, Komár napsal:

Tak to je fantastické, když si dáš tarif s neomezenou rychlostí, tak k němu dostaneš jako bonus 5 x navýšení na neomezenou rychlost. Mít dvojnásobně neomezenou rychlost hned tak někdo nemá. Paráda :-D

Je vidět, že tarif BezLimitu Black je opravdu unikátní :-)) No ale vážně - předávám k opravě, díky :-)

@bobis Už jsem reagoval na podobný dotaz, jen doplním, že vydání nových tarifů neznamená a nikdy neznamenalo, že bychom obratem všechny zákazníky převáděli na tyto nové tarify. Určitě se tedy nestane, že bychom vám za měsíc sami změnili tarif Neomezený Super na některý z nových tarifů. Samozřejmě nemůžu vyloučit a je asi pravděpodobné, že někdy v budoucnu staré tarify postupně vyřadíme ze systémů a nahradíme je novými...

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

Tak to je řádná zoufalost – spojovat neomezenou rychlost pevně s dalšími službami (VTV, HBO Max atd.). Ale jak jsem říkal,  vyšší rychlostí u VF člověk dosáhne stejně jen málokdy.

Každopádně tyto tarify si nechte.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague