November 7, 2025Nov 7 Naivko :-)Si piš, že můžou. Už mi takhle zrušili tři tarify v historii.Zrušit či změnit tarif operátor může. Musí však splnit řadu podmínek - iDNES.czMobilní operátoři mění smlouvy, jen tak a legálně. Nesouhlasíte? Odejděte - Prima ŽenyKdyž operátor zruší tarif, sami si vyberte řešení. Můžete i odejít jinam - iDNES.czTaky jsem míval Odepiš, ale pak jsem si jej převedl na jiný tarif, když s tím začali dělat krky. Měl jsem i od Oskara tu volací předplacenku, ta ve své době byla fantastická, ale jak se objevil "neomezený" tarif, tak po čase propadla. Edited November 7, 2025Nov 7 by Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
November 7, 2025Nov 7 Nevím jaké konkrétní tarify myslíš, ale počítám, že když ti něco zruší tak máš možnost si pak vybrat nějaký jiný, podobný, asi trochu nevýhodný pro tebe. Ale když zruší Odepiš co je už v téhle podobě deset let tak podobný si nevyberu. A ty krky myslíš tím zdražením o 40 Kč a zároveň navýšením volných minut o 360 min? Tj. 360min/40 Kč. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
November 7, 2025Nov 7 Nebylo to jen u Vdf, zrušili mi tarify i jinde. Prostě ti nabídnou nový, sexy, parádní, dokonalý tarif a jak jsi napsal, bývá pro tebe dost často nevýhodné (protože za více peněz dostaneš i to, co vůbec nechceš), tak se rozloučíte a služba se ukončí.Zdražovali myslím i pak volání jinam, SMS atd. Už si konkrétní změny nepamatuji, nebylo to důležité, abych si je pamatoval do budoucna, když jsem to pak změnil na jiný tarif u nich. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
November 7, 2025Nov 7 To máš někde v šuplíku, nebo v dual SIMu jako záložní SIM kdyby něco?Nebo ji i aktivně používáš? Jako 400 minut do Vodafone za cca 54 Kč pěkný. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 7, 2025Nov 7 @Technikus Psal jsem už jinde, data v mobilu nepotřebuju, (není mi ..cet.. ale už ...sát..) net mám v práci i doma, cesta do práce trvá tři minutky pěsky tak to bez netu vydržím. A v hospodě telefon na stůl natož do ruky nepatří.Skoro všichni v mém okolí jsou taky u VF a na ostatní sítě mám předplacenku kterou zdarma dostávám a na rok vydrží. Taky sem propadl hysterii mít neomezený tarif za 6 stovek, pak pět a ještě níž, ale zjistil jsem že to neprovolám. A když sem doma tak nemusím komunikovat přes sociální sítě přes telefon ale můžu i přes ntb. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
November 7, 2025Nov 7 Tak já si neplatím nic, číslo hradí firma. A data nemám neomezená, ale FUP 14 GB. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 12, 2025Nov 12 Že tam ta sleva od začátku nebyla? Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
November 13, 2025Nov 13 Care Centre Jedná se o vánoční nabídku :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
February 2Feb 2 Author Tak už jsou i nové studentské tarify #jetovtobě, zatím nejsou v ceniku ale na webu ano Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves