Odesláno 25. září 2025 25. zář Zdravim, platim si zakladni VTV+ balicky Sport a Family - 368,-Kc/mes. Samozrejme mam v tom nejake slevy. Chci se zeptat, kdyz zrusim balicek Family, bude to mit vliv na poskytovani dalsich slev? Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 25. září 2025 25. zář To tady nikdo neřekne. Bylo by to věštění z kávové sedliny. Takže zavolat na linku či napsat 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. září 2025 25. zář Autor No mozna @Veronika - Vodafone ci @Ondra - Vodafone by vedeli...Tak nakonec jsem ten balicek Family zrusil a uvidim, co to udela s vyuctovanim. Vratit se to da snad vzdycky. Upraveno 25. září 2025 25. zář uživatelem homberg Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 25. září 2025 25. zář No to vrátit jde, ale otázkou je pak za kolik. Protože mi bylo řečeno operátorkou, že když mám vyjednané slevy na konkrétní balíčky a nějaký balíček bych zrušil, tak jsem o tu slevu přišel a měl bych to opět za plnou cenu. Jedině si to pak zase "vyhádat". Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno 25. září 2025 25. zář Taky je otázka jak dlouho Vodafone ten balíček Family bude ještě nabízet, protože už před dvěma měsíci prakticky zmizel z jejich webu, už je o něm zmínka jenom v programové nabídce v PDF dokumentu a v PDF ceníku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září 2025 25. zář Centrum péče @homberg Pěkný den, obecně můžu potvrdit, že pokud zrušíte doplňkový balíček, nemá to vliv na nastavenou cenu ostatních TV služeb. Případně nám napište přes https://tam.je/dotaz, ať se podíváme na nastavení služeb, zda nemáte aktivní smlouvu s minimálním měsíčním plnění... Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.