Odesláno 25. září25. zář Zdravim, platim si zakladni VTV+ balicky Sport a Family - 368,-Kc/mes. Samozrejme mam v tom nejake slevy. Chci se zeptat, kdyz zrusim balicek Family, bude to mit vliv na poskytovani dalsich slev? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 25. září25. zář To tady nikdo neřekne. Bylo by to věštění z kávové sedliny. Takže zavolat na linku či napsat 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. září25. zář Autor No mozna @Veronika - Vodafone ci @Ondra - Vodafone by vedeli...Tak nakonec jsem ten balicek Family zrusil a uvidim, co to udela s vyuctovanim. Vratit se to da snad vzdycky. Upraveno 25. září25. zář uživatelem homberg Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 25. září25. zář No to vrátit jde, ale otázkou je pak za kolik. Protože mi bylo řečeno operátorkou, že když mám vyjednané slevy na konkrétní balíčky a nějaký balíček bych zrušil, tak jsem o tu slevu přišel a měl bych to opět za plnou cenu. Jedině si to pak zase "vyhádat". Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 25. září25. zář Taky je otázka jak dlouho Vodafone ten balíček Family bude ještě nabízet, protože už před dvěma měsíci prakticky zmizel z jejich webu, už je o něm zmínka jenom v programové nabídce v PDF dokumentu a v PDF ceníku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září25. zář Centrum péče @homberg Pěkný den, obecně můžu potvrdit, že pokud zrušíte doplňkový balíček, nemá to vliv na nastavenou cenu ostatních TV služeb. Případně nám napište přes https://tam.je/dotaz, ať se podíváme na nastavení služeb, zda nemáte aktivní smlouvu s minimálním měsíčním plnění... Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.