Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Tak jsem ji chtěl zkusit, no zatím moc nefunguje 🤔

IMG_0092.pngIMG_0093.png

• Premium
  • Super
  • Základní
  • CA modul, Commscope Arris CM3500
  • Louny
Odesláno
  • Autor

Skončil jsem na stejném kroku - chce aktualizovat a dál nepustí.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Jsem na tom stejne

• Premium+, Super DSL
  • Super, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Ano, ano Vodafone One, předělali na Můj Vodafone+, již ji nabízejí i na stránkách Vodafone.cz: Aplikace Můj Vodafone+ – spravujte svůj účet kdykoliv a odkudkoliv - Vodafone.cz
Ale někde nastala chyba a nejde, píše, že se chce aktualizovat.

@Ondra - Vodafone proč nabízíte aplikaci, která není aktuální a nefunguje zatím?

Upraveno uživatelem bobis

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Gigacube
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Snad to bude jen drobná chybka, která bude co nevidět opravena.

Mohli vynulovat hodnocení a počet stažení. Ukazuje to tím, že je to ta původní aplikace Vodafone One.

EDIT 9:55: Už jsem uvnitř aplikace

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Já nechci aby Vodafone předával moje telefonní číslo třetím stranám, ale pokud chci využívat Vodafone Happy, nutí mě zapnout Nabídky třetích stran ,,Souhlasíte se zasláním obchodních sdělení třetích stran'', což znamená, že i ty strany na mě dostanou kontakt.

Update: Mám iOS 26 a vše je v češtině.

@Ondra - Vodafone Povolil jsem nabídky třetích stran, abych se dostal do Vodafone Happy ale nikde v procesu udělení souhlasu nebyla informace, že kontaktní údaje při souhlasu budou předávány třetím stranám (jakožto v rámci GDPR byste mě měli informovat, že budete předávat kontaktní informace). Takže předpokládám, že moje kontaktní údaje předávány nebudou, jelikož jste nepožádali o souhlas. A nebudou mi volat nějaké společnosti s nabídkami.

Upraveno uživatelem bobis

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Gigacube
  • Praha
Odesláno
  • Autor

opět CZ aplikace s EN textem: App: Authentication with biometric data

V aplikaci Účet / Ostatní nastavení - Nastavení aplikace / Biometrické přihlášení je taktéž anglický text To activate...

@bobis Já dal oprávnění Push notifikacím a Poloze, Kontaktům ne.

I v předchozím Můj Vodafone byly položky Nabídka a odměny - Nabídky Vodafonu a Nabídky partnerů. Tam ten souhlas nebyl?

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

@Technikus Přístup k telefonnímu seznamu jsem taky nepovolil (upřímně by mě zajímalo proč bych měl, na co to Vodafone je?).

Ale zaráží mě, že Happy je povinnost souhlasit s nabídkami třetích stran a snad to nepředává moje telefonní číslo třetím stranám, očekávám, že v průběhu aktivace Happy by byl Vodafone tak fér a napsal by: Tímto souhlasem dáváte souhlas k předávání telefonního čísla třetím stranám, pro možný kontakt.

Ve starém Můj Vodafone, jsem to měl zakázané a to i od Vodafone, protože nemám rád hovory, které něco nabízejí a neustále volají nějaké společnosti. Hlavně i v době, kdy volají podvodníci a i přes firewall, který udělali všechny tři operátoři proklouznou docela často podvodníci. Proto i na iPhone mám zapnuté ,,Umlčet neznámé volající'', a prostě se mi dovolají jen kontakty, které mám v seznamu. A když volá někdo opravdu důležitý a nedovolá se na dvakrát, tak píše SMS i se jménem. Následně mohu uložit nebo volat na daný úřad či společnost, když si sám dohledám číslo na oficiálních stránkách.

Ale jinak nová aplikace je vážně svižná.

@Technikus I ve staré aplikaci to bylo ale neměl jsem souhlas udělen, protože mi sdělil prodejce, že prakticky to je to rozdávání kontaktních informací třetím stranám. Jenže Happy jsem měl za to, že slouží ne jen pro třetí strany, že je to jakoby bonus od Vodafone, který vzešel od Vodafone Group. Trochu bych rád, kdyby Vodafone byl jeden z těch férovějších operátorů a když vědí, že dnes volají podvodníci, zamezil rozdávání telefonních čísel neboli kontaktních údajů a případně při jakémkoliv aktivování nějaké výhody o tom předem informoval (s čím zákazník souhlasí).

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Gigacube
  • Praha
Odesláno

Řečeno slovy Oty Pavla : "Je to krásné, ale je to na h..." neboli "pumprdentlich".

Je to alespoň zatím jen read-only skin na hrubý přehled služeb a reklam, nic víc. Takový náhled před vydáním první bety.

Nejde zobrazit nastavení služeb a už vůbec ne cokoliv nastavit, vůbec nic. A zrychlení na maximum? Zapomeňte. Moje služba jako default/první? Taky ne... Záložka balíčky... prázdná. atd.

Ale zato je u každého "detailu" služby odkaz na Happy. 😃

Propána, proč jste takový nedodělek vůbec vypustili?

Upraveno uživatelem bnone

• Super
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • OV
Odesláno
  • Autor

Já si tedy služby rozkliknu, vidím např. kde mám nainstalovanou Vodafone TV apod.

Mohu si u TV zapnout nějaký TV balíček apod.

U pevného internetu to dokonce ukazuje FUP, sice neomezený, ale je tam položka FUP.

Litá to neskutečně. V Můj Vodafone jsem stále v nějaké nabídce čekal, tady víceméně hned kam kliknu to vidím.

Jo, položka Osobní údaje, Smlouva apod., tam to vázne trošku déle.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague