Odesláno 3. listopadu3. lis Centrum péče @1woko Pokud stále nevidíte čerpaná data v zóně 1, pošlete nám prosím screen nebo odkaz na příspěvek tady ve fóru přes https://tam.je/forum, předáme to ke kontrole a opravě. Díky. @Technikus Je to tak a potvrzuji, že potíže se zobrazením plateb máme nahlášené. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 3. listopadu3. lis @Ondra - Vodafone odesláno - 2465101.Díky. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno 5. listopadu5. lis @Ondra - Vodafone Tady odpověď.Nedat do čerpání data v zahraničí, to chce fištróna ;-) Klobouček.. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno 5. listopadu5. lis Kor, když jsou u neomezených tarifů, omezená. Jak si to pak hlídat? :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 5. listopadu5. lis @1woko ja tedy od dnes v aplikaci data v zahranici vidim Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 5. listopadu5. lis já tam mám pořád limit pro platby 3. stranám a volací limit 🤷♂️A pořád mi to ukazuje ty data v zahraničí ve staré appce..edit: mam verzi v3.2.0(2025 10 30 15) Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno 5. listopadu5. lis Cerpank dat je uplne nahore ne dole, verzi mam uplne stejnou Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 5. listopadu5. lis Ba jo, přibyla modrá čára u neomezených dat s daty v zahraničí.Beru zpět.. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno 5. listopadu5. lis Autor Jestli není lepší nějaká aplikace / widget, než koukat pro data do Můj Vodafone / Můj Vodafone+. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 7. listopadu7. lis Autor Vyšla aktualizace na v3.2.1.Tak co nám opravili z hlášených chyb? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.