Odesláno pátek v 09:22 3 dny Můj Vodafone+, mě včera odhlásil. Nechápu, snad to nebude odhlašovat průběžně. Protože jen jedno číslo lze nastavit jako ověřovací a pak bez něj se nikdo nepřihlásí.Update: Kamarádka říkala, že jí to neodhlásilo a je stále na ní. Tak jsem volal druhé kamarádce a ta je přihlášená taky. Ale obě prý dali přístup aplikaci v telefonu ke všemu, ke kontaktům a prostě všemu. - Já nedával oprávnění ke všemu, ani ke kontaktům. Tak mi přijde, zda nás nebudou odhlašovat, pokud jim nedáme přístupy, a třeba to příště náhodou potvrdíme. Nevím no. Odpoledne se do MV+ přihlásím znovu a uvidím zda tam bude stejný průběh jako první den. Upraveno pátek v 09:28 3 dny uživatelem bobis Update Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno pátek v 11:16 3 dny Centrum péče @kautskym Pro účty s více než 5 službami aplikaci teprve budeme upravovat, nebude to ze dne na den, pravděpodobně by to mohlo být v řádu týdnů, ale jde jen o můj odhad. Aplikaci tedy můžete zkoušet na jiných účtech a zde prosím o strpení. Proto také zákazníky s více službami zatím nebudeme cíleně informovat o nové aplikaci.@bobis Chápu to správně, že s ostatními sdílíte jeden přihlašovací e-mail? To není úplně vhodné - jak kvůli praktickému používání, tak kvůli bezpečnosti (protože tím pádem sdílíte i heslo)... Pro přihlášení k jednomu zákaznickému účtu můžete mít nastavených více e-mailů, každý pak má své telefonní číslo pro potvrzení. Čili každý člověk má svůj vlastní e-mail... Návody najdete na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/prihlasovani-e-mailem/pristup-pro-dalsiho. Můžu vás ujistit, že pokud z nějakého důvodu došlo k odhlášení, tak to nemá nic společného s oprávněními... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pátek v 11:47 3 dny Autor Je to bug or feature, že když se Můj Vodafone+ nechá v přihlašovacím okně (už dříve spárováno a nastaveno), kde to chce otisk a já jej nezadám, že se cca za 10s po nezadání otisku aplikace otočí a je nutno vše zase spárovat od začátku? mail, heslo, SMS ověření ... a 1 nová zpráva svítí stále. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pátek v 11:56 3 dny @Ondra - Vodafone skoda vcera to fungovalo a dnes ne proto jsem se ptal .Dekuju moc Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno pátek v 12:47 3 dny Centrum péče @Technikus Je to takto úmyslně a očekávané chování. Ještě doplním, že jsme v nové aplikaci na základě chování uživatelů upravili to, že pokud uživatel (který používá biometriku) vybere v menu aplikace odhlášení, tak při dalším otevření aplikace se aplikace pokusí uživatele ověřit biometrikou a pokud to bude úspěšné, rovnou vás přihlásí. Přestože to není nutné, tak se stává, že se uživatelé z aplikace ručně odhlašují, proto jsme na to v nové aplikaci reagovali... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pátek v 16:53 3 dny @Ondra - Vodafone jen dvě hlavní osoby to sdílíme (žijeme spolu), otec a příbuzná přístup do Můj Vodafone nemají z důvodu bezpečnosti. Upraveno pátek v 16:53 3 dny uživatelem bobis Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.