Odesláno včera v 04:551 den Tak mě dnes ráno přišlo hafo aktualizací, i Vodafone. A co myslíte? No už také nejsem happy. 😄 . Místo toho čtvercovýho okýnka tam není nic. Vyluftováno. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno včera v 06:111 den Autor Na Happy jsem narazil proklikáváním kde čeho, např. u služby pevný internet / nabídky, nebo pod TV / nabídky.Asi je tam tomu lépe než na úvodní obrazovce. Škoda, že ten přesun Happy není v popisku změn aplikace u poslední verze. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno včera v 07:281 den Jo, je to tam schovaný. U obou služeb. Teda schovat to až takhle - to se muselo někomu při přemýšlení hodně kouřit z hlavy. Kdyby to bylo z důvodu zaplnění toho místa na úvodní obrazovce něčím hodně důležitým - tak budiž. Ale místo toho čtvrtého čtverečku (tedy spíše obdelníčku) na úvodní obrazovce, není nic. Vyluftováno.Asi by jsme byly všichni moc happy 😄 . A to by teda nešlo, vážení. 😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor Přišel update na v3.13.2 a Happy je zpět na úvodní straně Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod Tak aktualizace mě (snad, možná, asi) přijde zítra ráno. Jsem rád, že i korporát umí být veselý, rozverný., a ne jenom vážný a zamračený. 😄 . Nikdy není nuda. 😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 18 hodinami18 hod Autor Si uvědomili, že je zítra čtvrtek a kde kdo bude hledat Happy výherní kolo. A kdyby tam Happy nebylo, asi by to na podpoře byla vcelku apokalypsa od zákazníků. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Centrum péče Na hlavní stránce aplikace (Úvod) se zobrazené informace mění, i když Happy by zde mělo být víceméně trvale, to ano :-) Každopádně Vodafone Happy je trvale k dispozici po prokliku konkrétní služby z hlavní obrazovky nebo přes Služby - klik na Více podrobností a následně v části Nabídky. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 1 hodinou1 hod už je zase zpátky na hlavní stránce 😎 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.