Odesláno pondělí v 14:12 2 dny Centrum péče @1woko Pokud stále nevidíte čerpaná data v zóně 1, pošlete nám prosím screen nebo odkaz na příspěvek tady ve fóru přes https://tam.je/forum, předáme to ke kontrole a opravě. Díky. @Technikus Je to tak a potvrzuji, že potíže se zobrazením plateb máme nahlášené. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pondělí v 18:17 2 dny @Ondra - Vodafone odesláno - 2465101.Díky. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod @Ondra - Vodafone Tady odpověď.Nedat do čerpání data v zahraničí, to chce fištróna ;-) Klobouček.. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Kor, když jsou u neomezených tarifů, omezená. Jak si to pak hlídat? :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod @1woko ja tedy od dnes v aplikaci data v zahranici vidim Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 9 hodinami9 hod já tam mám pořád limit pro platby 3. stranám a volací limit 🤷♂️A pořád mi to ukazuje ty data v zahraničí ve staré appce..edit: mam verzi v3.2.0(2025 10 30 15) Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Cerpank dat je uplne nahore ne dole, verzi mam uplne stejnou Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 9 hodinami9 hod Ba jo, přibyla modrá čára u neomezených dat s daty v zahraničí.Beru zpět.. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor Jestli není lepší nějaká aplikace / widget, než koukat pro data do Můj Vodafone / Můj Vodafone+. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.