Odesláno 23. září23. zář Vodafone od základu přepracoval svou aplikaci. Teď je to Můj Vodafone+- Vodafone výrazně aktualizuje svou aplikaci pro obsluhu zákaznického účtu- Nově se jmenuje Můj Vodafone+- Vodafone představuje i nový věrnostní program HappyBěhem příštích měsíců by se měly objevit následující nové funkce.Verifikace totožnosti při volání na infolinku přes notifikaci.Diagnostika pevného internetu.Vytváření a správa zákaznických požadavků.Živá podpora bez nutnosti volat.Více např. tady Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 23. září23. zář Já mám stále "starý, dobrý" obyčejný ne+ Můj Vodafone.Apropó: není to poprvé, co se novinky ohledně Vodafone dovídám z jiných webů, a ne z webu Vodafone. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 23. září23. zář Autor Taky jsem nad tím přemýšlel, proč nějaký web píše o novinkách u Vodafone dříve než samotný Vodafone...A aktualizaci ani já ještě nemám, ale zřejmě každým dnem přijde....a to mi poslední informační e-mail od Vodafone o novinkách, změnách přišel včera 😄 Upraveno 23. září23. zář uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 23. září23. zář mám dojem, že na můj vodafone+ se bude aktualizovat aplikace vodafone one 🤔 prostě první várka, aby se vychytaly ty největší mouchyhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.core.digiopcocz.reacthttps://apps.apple.com/cz/app/vodafone-one/id1621276337 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 23. září23. zář Já mám pořád klasický Můj Vodafone. Snad bude nová app lepší. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 23. září23. zář Centrum péče Aplikace Můj Vodafone+ dorazí brzy, zatím jsme ji představili novinářům... Dočasně bude fungovat i původní aplikace Můj Vodafone, nedojde tedy k automatické aktualizaci na novou verzi, ale bude potřeba si aktivně stáhnout novou aplikaci. O tom budeme zákazníky postupně informovat :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 24. září24. zář Autor Vždyť to je jen poprvé a pak už to drží. Dám otisk a jsem uvnitř. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 24. září24. zář Centrum péče @ost-plus@seznam.cz O víkendu jsem instaloval nový telefon, takže jsem se musel přihlašovat do mnoha aplikací znovu a samotného mě překvapilo, kolik dalších aplikací má úplně stejný způsob přihlašování jako Můj Vodafone = e-mail + SMS kód. A jak už zmínil @Technikus , pokud povolíte biometriku, tak příště jste v appce hned bez zadávání údajů. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 24. září24. zář Lze ji už stáhnout? Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.