Odesláno před 5 hodinami5 hod vzhledem k pomalosti, nefunkčnost katastrofálního ovládání a věčného točení se kolečka navrhuji VF koupit Sledování tv kde jim vše funguje bez chyb ! Po 5 letech se sledování.tv jsme přešli na VTV v rámci firemní smlouvy a nevěřil bych, že někdo v dnešní době může poskytovat tak strašně katastrofální službu.Pokud na to nemá VF peníze, doporučuji si zaplatit základní programy u sledování a podívat se jak jednoduše a přehledně, pár stisky na ovladači lze vše nalézt nebo uskutečnit požadované úkony.Chápu, že měsíční platby lidí na kabelu za setopboxy jsou zajímavější než aplikace do SmartTV ale když už ty peníze vyděláte, věnujte alespoň minimum do vývoje aplikace - nejlépe nové aplikace.Pro nás lidi ale musím poděkovat VF, že od té doby co vás máme se skoro nikdo na TV nedívá a trávíme čas společně. Díky ! - Maxi ALLinONE - Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod No, co na to říct.Snad přinese zásadní změny platforma 3Ready Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor VF znám roky velmi dobře a vím jak to bude probíhat. Ven se pustí 30% řešení které se bude x let slibování lepit záplatami až zase dojde nějaký ready4 a tak je to pořád dokola. Jedině, že by si na to vzali externí firmu, ale to je problém. nejlepší řešení by bylo koupit sledování i se zákazníky. Ušetří za vývoj aplikace + získá nové zákazaníky / připojení / mobily atd. - Maxi ALLinONE - Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod Je tady spousta zákazníků kteří sledují televizi prostřednictvím DVB-C a tam je spolehlivost služby někde úplně jinde, takže ne díky.Mimochodem asi před 14 dny jsem se na Facebooku nějakým nedopatřením přihlásil do skupiny OnePlay a číst tam ty nadávky jak v té službě pořád něco nefunguje to je opravdu utrpení, to si říkám zlatý Vodafone.A jak už tady bylo řečeno Vodafone se chystá přejít na novou platformu 3Ready, což už je hotová a odzkoušená platforma, takže Sledování TV už je mimo hru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod Tak že by Sledování TV bylo nějaký terno, tak to bych neřekl. Mám jak VF tak i Oneplay (díky ex Voyo) a ano, Oneplay je skutečně lepší, má lepší HD obraz a celkově svižnější aplikaci než VF, ale jinak Sledování TV fakt ne. Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod já bych moh mít celkem pěknou slevu na vodafonní služby, zůstal bych na síti cetinu, kde nejsou žádný potíže s uploadem ani celkově s ničim, ale právě kvůli vodafone tv to odkládám, za těch ušetřenejch pár stovek by mi to nestálo 😐 snad s tim 3ready pohnou 🙄 ale ne na úkor toho, že to bude nedodělaný 🤨 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Cokoliv je lepší než online VTV, ať už SledovaniTV (kde ovšem chybí NS5,6), Telly, Magenta nebo i Pecka. Nakonec jsem vybral Magentu poměr cena/výkon nejlepší. - - - - Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Teda že bych měl nějaké technické problémy s VTV, to říct nemůžu - koukám přes aplikaci v Apple TV, normálně to funguje. Že celej backend je ideově úplně blbě (zejména absence zpětného zhlédnutí a její imitace v podobě "hádej, na co se budeš koukat a jestli uvidíš konec a začátek") je jinej příběh. Jinak OnePlay jede na 3Ready (konečně stejně jako PeckaTV, kterou si platím navíc, abych si mohl bez obav pustit nějaký pořad na Primě a začít se dívat třeba o půl hodiny později - což je něco, co v provedení VTV znamená, že buď to budu vidět dvakrát a nebo si počkám a pustím si to až bude spolehlivě ukončené nahrávání do pseudozpětného zhlédnutí).P.S. Nervákům se omlouvám, že jsem jako komparační příklady uvedl společnosti jiné než Vodafone (ale ono to jinak nešlo). 😛 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 4 hodinami4 hod Před hodinou, seli napsal:VF znám roky velmi dobře a vím jak to bude probíhat. Ven se pustí 30% řešení které se bude x let slibování lepit záplatami až zase dojde nějaký ready4 a tak je to pořád dokola. Jedině, že by si na to vzali externí firmu, ale to je problém.nejlepší řešení by bylo koupit sledování i se zákazníky. Ušetří za vývoj aplikace + získá nové zákazaníky / připojení / mobily atd.Vsak to Vodafon udelal. Koupil UPC i s jeho skvelou televizni apkou Horizon (ci jak se jmenovala). Bohuzel ji neprevzal (autorska prava??), ale mohl se ji alespon inspirovat...VodafoneTV je katasrtrofa uz od pocatku, tzn. jiz radu let a nema to zadny vyvoj... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod A proto, i když na něj někdy nadávám,😀 tak mám box TV3 a takové problémy tam nemám. A vlastně ani ta aplikace přes kterou občas koukám n anetu taky nemá žádné vady a problémy. Jediné co mi vadí je to , že blokují otevřít víc stránek v jednom prohlížeči. To mohl právě ten Horizon a to byla paráda, LM a otevřeno 4 okna a v každém jiný přenos..To tady brečí jen ti co to mají v televizi nebo v mobilu? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.