Odesláno 25. února25. úno @zajdee neplatím. Mám běžný domácí tarif.@tomus můžu to zkusit ještě jednou dát před routery jiný switch a zkusit i jiný router (Arris zařízení má jen jeden výstupní LAN port).edit: vyzkoušeno s jinými vedlejšími zařízeními. Funguje, mám dvě veřejné dynaické IP. Tak včera jsme možná něco dělali špatně, nebo jedno z těch vedlejších zařízení má nějaký problém... Upraveno 25. února25. úno uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno středa v 11:26 1 den Centrum péče V 13. 2. 2026 v 13:21, CableG napsal:Nevěděl by @Ondra - Vodafone jaká je teď situace s možností mít Arris CM3500 a Internet Premium+ Profi? Zrovna to v jedné lokalitě řeším a narážím v téhle kombinaci na hradbu odporu 🙂 Dík.@CableG Omlouvám se za zdržení, nechával jsem to ověřit a tato kombinace je nově povolena, takže pokud byste o to stále měl zájem, tak už to je možné. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno středa v 15:34 1 den @Ondra - Vodafone take mam dotaz - je uz mozne vymenit VF Station 3.1 za prevodnik? Technik mi dnes pri instalaci Stationu rikal, ze jsem si mel rict a privezl by prevodnik. Pry jsou a normalne je instaluje. Tak ja bych o jeden poprosil... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno středa v 15:43 1 den To že je vozí a instaluje víme. Ale nejedná se o firemní zákazníky?Tady bych jich cca 60 ks bylo. Upraveno středa v 15:44 1 den uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 16:26 1 den Byl prekvapenej ze jsem mu predal informaci z infocentra, ze jsou jen pro firemni zakazniky. Asi mi rekl neco, co jsem nemel vedet ;-)Kdyby instalaci vlastniho prevodniku nenastaly ty problemy s prekopanim a nastavovanim sluzeb (nova smlouva?), klidne bych si ho poridil. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno středa v 16:31 1 den Tak není vyloučené že už Vodafone naskladnil nové kusy, když u Wernera jich mají nově k dispozici na prodej 60 kusů. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 16 hodinami16 hod Centrum péče @homberg Stále platí, že převodníky nabízíme pouze firemním zákazníkům, nemám zprávy o tom, že by se v tom v dohledné době něco měnilo. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 16 hodinami16 hod před 18 hodinami, homberg napsal:@Ondra - Vodafone take mam dotaz - je uz mozne vymenit VF Station 3.1 za prevodnik? Technik mi dnes pri instalaci Stationu rikal, ze jsem si mel rict a privezl by prevodnik. Pry jsou a normalne je instaluje. Tak ja bych o jeden poprosil...@homberg No vidíš, zrovna dneska technik u jednoho zákazníka, co má o převodník požádáno od prosince, bez mrknutí oka vyměnil Compal za Station a Station nepřepnul do bridge, takže se to po něm bude muset ještě dodělat, protože jim teď nejdou VPNky. Upraveno před 16 hodinami 16 hod uživatelem CableG Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 15 hodinami15 hod před 36 minutami, Ondra - Vodafone napsal:@homberg Stále platí, že převodníky nabízíme pouze firemním zákazníkům, nemám zprávy o tom, že by se v tom v dohledné době něco měnilo.Proste musite se zbavit nejstarsich nakoupenych zarizeni, co mate ve skladu...tak za cca 5 let budete Stationy menit za prevodniky :-) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Předpokládám, že nikdy se nebude měnit za převodníky. To spíše za Ultra Hub či podobné novější zařízení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.