Odesláno včera v 18:281 den Tak já už mám (taky) problém s tím, že se všechno na několik sekund kompletně zasekne. Vyzná se někdo v tomhle? Občas mám v logu "No Ranging Response received - T3 time-out;" Upraveno včera v 18:301 den uživatelem DiDiDi 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno včera v 18:351 den Těch unrecoverable je opravdu docela dost. Asi bych zavolal na VF, ať se podívají, co s tím. Premium - - - -
Odesláno včera v 19:091 den Tak jsem dnes dostal modem. První dojmy jsou dobré. Navázání spojení po zapojení bylo rychlé. Spotřeba je o tak 2 W menší, ale hlavně velikost modemu je super. Původní Vodafone Station je více jak dvojnásobný. Uvidím, jak se bude hřát, vzhledem k jeho velikosti. Zajímavé jsou i informace v administraci modemu. Například SPECTRUM viz obrázek. Jediné, co jsem nepochopil jsou informace o rychlosti LAN portu. V administraci modemu to hlásí OMbit a Half duplex, ale v mém routeru 2,5Gbit a Full duplex. Jinak rychlost internetu DOWN i UP je v pořádku. Na několika kanálech mám větší chybovost, ale neopravitelné chyby mám všechny 0. Upraveno včera v 19:111 den uživatelem hanes03 Super+ Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno před 22 hodinami22 hod Další poznatek: Arris CM3500 asi nemá limit na počet MAC adres / přidělených veřejných IPv4. Zatím jsem na 7 (pomocí MACVLAN), zítra zkusím ještě víc... 😃 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno před 17 hodinami17 hod @DiDiDi v administraci v sekci Advanced->Config Params by mela byt hodnota MaxCpeAllowed. U me je "2", coz by mel byt pocet zarizeni za modemem, ktere propusti skrz. Pokud tam mate cislo mensi nez 7 (u jinych tarifu jsem v Compalu a VF station videl napr. 4, maximalne jsem videl 15), tak ta limitace fakt nefunguje. 😅 - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod MaxCpeAllowed = 11🙃 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno před 10 hodinami10 hod @hanes03 @DiDiDi pro zajimavost, jsou to business tarify nebo tarify pro domacnost? s pevnou IPv4 nebo bez? - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Domácnost. Bez pevné IP. Super+ Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno před 9 hodinami9 hod 7 hours ago, zajdee said:u jinych tarifu jsem v Compalu a VF station videl napr. 4, maximalne jsem videl 15Vo VF DE West mam MaxCPE 2, v UPC SK 16 😀 oboje su tarify pre domacnosti. Super - Základní - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.