Odesláno 18. září 2025 18. zář Další poznatek: Arris CM3500 asi nemá limit na počet MAC adres / přidělených veřejných IPv4. Zatím jsem na 7 (pomocí MACVLAN), zítra zkusím ještě víc... 😃 Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno 18. září 2025 18. zář @DiDiDi v administraci v sekci Advanced->Config Params by mela byt hodnota MaxCpeAllowed. U me je "2", coz by mel byt pocet zarizeni za modemem, ktere propusti skrz. Pokud tam mate cislo mensi nez 7 (u jinych tarifu jsem v Compalu a VF station videl napr. 4, maximalne jsem videl 15), tak ta limitace fakt nefunguje. 😅 - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 18. září 2025 18. zář @hanes03 @DiDiDi pro zajimavost, jsou to business tarify nebo tarify pro domacnost? s pevnou IPv4 nebo bez? - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 18. září 2025 18. zář Domácnost. Bez pevné IP. Super+ Start Základní Commscope Arris CM3500 Šumperk
Odesláno 18. září 2025 18. zář 7 hours ago, zajdee said:u jinych tarifu jsem v Compalu a VF station videl napr. 4, maximalne jsem videl 15Vo VF DE West mam MaxCPE 2, v UPC SK 16 😀 oboje su tarify pre domacnosti. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 18. září 2025 18. zář Asi bych s tím moc neprudil, než někoho napadne ve VF to "spravit" na 1 🤣 Premium - - - -
Odesláno 19. září 2025 19. zář Pokial pouzivas vlastny modem v sieti VF, mal by si mat MaxCPE 1 😀https://www.vodafone.de/media/downloads/pdf/VF-DOCSIS-Interface-Specification-v1.06.pdfstrana 24 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 19. září 2025 19. zář Tak malý Arris už mi taky sedí na stole, stačilo zapojit a vše hned fungovalo včetně stejné IP. Díky VF! 👍 Ultra+ - Family CA modul, Commscope Arris CM3500 Praha Zbraslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.