Odesláno pondělí v 14:12 1 den Vodafone přichází s novým optickým tarifem Internet Ultra+ Fibre, který nabídne rychlost 2 000 Mb/s pro stahování i odesílání. Jde o symetrické připojení, což znamená, že upload i download mají stejnou kapacitu. Podle operátora jde o nejrychlejší internet, který je aktuálně na trhu k dispozici.Tarif je dostupný od dnešního dne pro více než 150 tisíc domácností v síti Vodafone a T-Mobile. Postupně bude dostupnost rozšiřována i do dalších lokalit...https://www.dsl.cz/clanky/vodafone-prinasi-novy-tarif-ultra-fibre-s-rychlosti-2-gb/s Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 15:32 1 den Prvni vetsi naszeni XGS-PONu u velke trojky u nas. Kontroloval jsem nahodne dve adresy a obe nabizeji 2/2 Gbps, jedna z nich s VF infrastrukturou, druha s TM infrastrukturou. Zajimalo by me, jestli VF na TM infrastrukture ma vlastni OLT, nebo jestli uz i TM nasadil do infrastruktury XGS-PON. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno pondělí v 20:20 1 den když tady v roce 2021 dělal síť cetin s tmobilem, ptal sem se týpka a ten řikal, že to v klidu zvládne i 5 Gb/s, takže na 10g-pon je nachystáno už dávno a nejspíš na větší části sítě, otázka je, na co se tak dlouho čeká 🤔možná na upgrade zbytku sítě, ty karty a moduly taky nejsou zadarmo a určitě jich po celym česku nebude málo na instralaci 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod jen trochu offtopic, ten vyhledavac pripojeni na dsl.cz je celkem dost ulhany, podle nej je u nas v baraku mozne i to opticke 2Gbit pripojeni, pritom vim ze do bytovky optika nevede, VF tu nabizi aktualne max. 1000/60 a pak je tu trapne DSL... Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno před 18 hodinami18 hod Ale na webu, respektive v nabídce jsem jej ještě nenašel, ani v ceníku. Náhodou jsem na to zvědavý.Zatím jen zmínka v tiskové zprávě a u modemů. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 15 hodinami15 hod Já ve stejné sekci našel něco jiného... 😇Arris CM3500 - převodník pro Pevný internet Kabel - Vodafone.cz Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 15 hodinami15 hod Autor Ale to je zajímavá informace, sice to s optickým internetem až tak úplně nesouvisí, ale myslím že zařazení kabelového modemu Arris do nabídky Vodafonu určitě některé uživatele velice potěší 👍 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 13 hodinami13 hod před 1 hodinou, Marek-26 napsal:Já ve stejné sekci našel něco jiného... 😇Arris CM3500 - převodník pro Pevný internet Kabel - Vodafone.czNo, jeste kdyby nam tady dal nekdo datum odkdy bude v nabidce, kolega si uz na nej brousi zuby, vf st jej pry rozciluje jak si dela co chce :D Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor Zatím ani v PDF ceníku není nic nového, ani zde zmiňovaný 2 Gb tarif tam zatím není, poslední aktualizace je tam z 11. srpna. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 10 hodinami10 hod To je výborná zpráva. Rád bych už konečně přešel na 2 Gbps tarif s vyšším uploadem (ale za double NAT mi to nestálo). Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.