Odesláno sobota v 16:12 1 den @Marek-26 Statečnej boj 🙂 Ale tohle nejde vyhrát, jen zdrhnout 😄 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno sobota v 17:27 1 den @dad18 a co se ti na tom Prémiovém set-top boxu vlastně porouchalo že jsi ho chtěl vyměnit ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 20:18 1 den @tomus Mě nic, já ho ani nemám a ani bych nechtěl jak je nebo byl "rozmazaný" při přepínání. Šlo mi jen o princip, že jsou tady informace co nemají se skutečností co je na VF lince nic společného. Mohl bych říct, že i nepravdivé, ale určitě v tom není žádný úmysl... 😀Když tu bylo napsáno, že technici přijedou ke mě, odvezou si můj rozbitý stb, na dílně ho opraví a pak mi ho ten samý zas dovezou tak mi to už bylo jasný jak moc můžu brát zdejší info vážně. Ale nic ve zlém, i tak mám VF rád a nemám v plánu od něj odejít. Jinde nemají tak milé a rodinné forum a nerad bych o to přišel. 🥰 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 12:321 den Autor Je zvláštní, že máte tolik problémů s různými boxy, alespoň co jsem vypozoroval z vašich příspěvků v různých tématech. Já mám ten prémiový už snad od doby, co ho uvedli a problém jsem neměl. Ani rozostřování jsem nezaznamenal. Teď jsem pořídil tady ten TV3 box místo starého Kaonu s diskem, který se pokazil po nějakých dvanácti letech a dost mě překvapilo, že vydržel tak dlouho. Takže nevím, ale já problémy s boxy od UPC a VF nikdy moc neměl a nepozoroval.To modemy od VF, to je jiná pohádka. O těch bych mohl psát romány. Tam jsem nějaké problémy řešil několikrát do roka. Ale to sem, do této debaty, nepatří. Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
Odesláno před 22 hodinami22 hod @Peno Díky, že mě sleduješ.😉 Měl jsem s nima problémy, to je fakt, ale bylo to víc problému v rámci rodiny. Mě taky odešel kaon s diskem tak mi nabídli ten premium ta ten byl v pohodě dokud neudělali aktualizaci a tam se dělo to, že třeba při přeskočení nahrávky se ten obraz na vteřinku rozmazal než se zase zaostřil a hrálo to pěkně. Ale při dalším skoku, přetočení, přeonutí znova rozmazání. Tak na zdejší diskuzi a pak radu, že to ten novější VTV3 nedělá jsem si ho vzal a pohoda. Jen to špatné a nelogické menu na který si asi nezvyknu, ale neřeším. No a pak mě taky nakakalo, že ho už pronajímají za 70 kč a já mám za ten samý platit 120 kč, ale to už mám taky vyřešené. (Asi tu bude víc lidí kterým nevadí za něj platit 120kč když ho pronajímají už za 70kč.)A modemy, to jsem už taky psal ve správné sekci tak jen krátce. Nikdy jsem o něm ani nevěděl, žádná chyba, žádné restarty, žádná nízká rychlost, prostě nic. Pokaždé když se museli měnit kvůli větší rychlosti tak jsem ho jen vyměnil a zas v pohodě. Takž pro mě VF jakýkoliv modem co jsem měl vždy na 100% spokojenost. Jééé já jsem ho pochválil...😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 5 hodinami5 hod Centrum péče V 30. 8. 2025 v 22:18, dad18 napsal:@tomus Šlo mi jen o princip, že jsou tady informace co nemají se skutečností co je na VF lince nic společného. Mohl bych říct, že i nepravdivé, ale určitě v tom není žádný úmysl... 😀Když tu bylo napsáno, že technici přijedou ke mě, odvezou si můj rozbitý stb, na dílně ho opraví a pak mi ho ten samý zas dovezou tak mi to už bylo jasný jak moc můžu brát zdejší info vážně.Zbytečně tu diskuzi neustále posouváte směrem, který je konfrontační... Nikde jsme nepsali, že technik odveze váš box na dílnu... Aktuální postup pro opravy prémiových boxů jsme pro vás ověřovali, napsali jsme vám správné informace a nabídli vám, že prověříme situaci konkrétně u vaší služby, pokud jste na lince dostal jiné informace. Víc už udělat nemůžeme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 5 hodinami5 hod Já jsem si říkal proč je přes víkend klid, protože zastupci VF nepracují.😀V 28. 8. 2025 v 16:04, Ondra - Vodafone napsal:Pokud se s kolegy z technické podpory nedomluvíte na servisní opravěA tohle je teda co? Podle mě je servisní oprava to, že si ten stb odveze na opravu na dílnu (asi to neopravuje na ulici) tam to opraví a zas mi ho doveze nazpět. No ale takhle to NIKDY nefungovalo, ale dával se vždy jiný kus na výměnu. Pak se ten starý kus opravil a dal se zas někomu jinému.Je mi jasné, že nemůžete vy zástupci VF přeznat chybu, tak už raději na mě nereagujte.Stejně jak nepřiznáte barvu jak je to s tím netflixem tak mlžíte i tady. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Centrum péče Ten příspěvek zněl:Pokud se s kolegy z technické podpory nedomluvíte na servisní opravě / výměně tak, aby vám zůstal prémiový box, napište nám o tom víc přes https://tam.je/forum, pak k tomu budeme moct zjistit více. Obecně platí, co už psala Verča - v tuto chvíli je možné v rámci servisního zásahu zůstat u prémiového boxu, pokud jste ho už používal...Nikde tam není psáno, že technik odveze box na nějakou dílnu... Ale nelze vyloučit ani to, že technik dorazí a zjistí, že příčina je v něčem jiném než boxu samotném a řešením nebude nezbytně nutně výměna. Proto jsem to psal obecně. A myslím, že z toho jasně vyplývá, že to hlavní, co řešíte, vám tam opětovně odpovídám - tedy jak to je, když je potřeba box vyměnit a že je aktuálně možné zůstat u prémiového. Pokud chcete vystupovat konfrontačně, je to vaše volba a právo. Jen váš žádám, abyste nám zde nepodsouval něco, co jsme nenapsali. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 1 hodinou1 hod A není možné to, že by přijel technik na místo a zkusil opravit @dad18 a nebo jej vyměnit za nového? :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 48 minutami48 min @Ondra - Vodafone A já zas žádám tebe aby si ze mě nedělal blbce. Co je asi jiného servisní oprava? To bude ten box opravovat u mě doma na koleně? Ne. odveze si ho a já dostanu nový. A dostanu nový takový co je v nabídce a to jsou jen ty dva nové boxy. Podle tvojí logiky když mám kaon box a je nějak porouchaný tak dostanu znova ten kaon? Tak to je přece blbost. Můžes si tady na foru psát co chceš, třeba že je tráva modrá, ale nemá to nic společného s tím jak to funguje. Na lince mi už dvakrát řekli, že nemám šanci se dostat k jinému boxu než k jednomu z těch dvou nových, protože dávají jen tyhle dva za starší boxy. No a nestojím o to psát někam na email jen abych protekčně dostal box.Není nic konfontačního na tom, že píšu jen to co mi řeknou a lince a že je fakt na té lince nezajímá co kdo kde píše na foru. Oni mají v pokynech dávat už jen ty dva nové boxy a tečka. A to je i moje tečka s komunikací na toto téma z jakýmkoliv kdo je spojen s VF. HOWGH.@Komár Máš pocit, že jsem rozbitý? Aha, no to mě mrzí, že to tak působí a přitom já si jen nechci nechat nakakat od nikoho na hlavu.Já si počkám až se nekomu rozbije ten starý premium box tak jestli mu ho vymění znova za ten premium box. Pak se omluvím, no a když nevymění tak na jejich omluvě trvat nebudu.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.