Odesláno 8. června8. čvn aha tak asi přečíslovali verze Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 8. června8. čvn před 16 hodinami, kautskym napsal:Dle stránek https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/aplikace-vodafonetv-chytre-tv/Televizory LG s webOS 5.x a novějším, které byly uvedené v roce 2020 nebo později.Což číslo webOS 25 není v daném pořadíTakže, webOS 5.x a poté novější 6.x a později pak webOS 22 (to vše je mezi léty 2020 - 2022)Což značí, že v roce 2022 se přešlo na číslování "dle letopočtu" a znamená, že vše po verzi 5.x je novější verzí. Rok 2023 až po současnost následuje verze webOS 24 a nyní 25.To znamená, že aplikace Vodafone TV zřejmě nebyla připravena na novou verzi webOS 25 nebo má nějaký kompatibilní problém a proto ji v nových televizích modelového roku 2025 nenacházíme.Za mě to ukazuje na chybku buď samotné aplikace a její kompatibilitu s novými modely nebo SW LG.To je realita dnešních dní, kdy starší televize již se svým HW nezvládají nový SW a náročnost na paměť a data těchto aplikací.U zcela nové TV bych však takový problém nečekal .Nezbývá než počkat co Vodafone nebo LG. - - - - Zlín
Odesláno neděle v 19:32 5 dní Tipoval bych, že aplikace ještě nebyla pro nový systém certifikována. Nejdříve si musí vlastník aplikace požádat a vlastník platformy/obchodu aplikací ji následně dle svého uvážení schválí či nikoliv.Možná budou třeba i nějaké úpravy, viz to, co se děje při uvedení nových verzí Androidu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pondělí v 06:39 5 dní Aplikaci nelze najít ani na starších televizi (dříve tam byla), otec má 5.x a nic, koukal jsem na LG content store na webu a nenašel jsem nic, jakoby byla odstraněna z nabídky - Super+ Základní Vodafone TV app Pardubice
Odesláno pondělí v 09:12 5 dní Centrum péče @Norbis Pěkný den, můžete mi prosím napsat přesný model televize a ideálně i verzi webOS? S dohledáním názvu modelu může pomoct návod přímo od LG. Moc díky. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pondělí v 11:24 5 dní @Ondra - Vodafone Dobrý den, jedná se o 65UK6300MLB WebOS 05.50.70 (WebOS 05.50.65 jsem zkoušel a poté jsem zkusil aktualizovat na .70), nastavené místo vysílaní a poskytovaní služeb je česká republika, zkoušel jsem i další a nepomohlo.Televize je připojená přes Ethernet - Super+ Základní Vodafone TV app Pardubice
Odesláno pondělí v 12:04 5 dní Tzn ten, kdo ji měl nainstalovanou zřejmě funguje dál, ale tam kde nebyla app Vodafone TV už stáhnout nelze, není v LG obchodu s aplikacemi?pěkný ... Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pondělí v 12:51 5 dní Hlásím stejný problém.LG OLED42C54LA firmware 33.11.10 - - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Jičín
Odesláno pondělí v 13:53 5 dní Takže si člověk koupí TV za 30k+ a nedostane tam appku Vdf? To je fakt vtipné totok. I když za tohle Vdf nemůže, chyba je u LG nejspíše. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pondělí v 14:07 5 dní jestli ta aplikace dělá nějaký bůhvíco, tak se neni co divit, že ji stáhli 🤔 jako sem se já divil, proč mi na mobilu nejde speedtest v můj vodafone - blokuje mi to adguard, protože to chce nějak až moc práv 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.