October 9, 2025Oct 9 Já to nechápu, víc lidí si tu stěžuje na tv LG + Vodafone a ne webu Vodafone je - Naposledy upraveno 08. 10. 2025 -Aplikace Vodafone TV je aktuálně dostupná pro:Televizory LG s webOS 5.x a novějším, které byly uvedené v roce 2020 nebo později.To je takový problém když včera někdo stránku upravil tam dopsat nějaké vyjádření či upozornění?Já si koupit za dvacet tisíc tv a pak doma zjistím, že tam VF nefunguje i když on sám píše že jo, tak nevrátím tv, ale vzteky ihned volám ke kyslíku nebo růžovýmu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
October 15, 2025Oct 15 Care Centre @Mystix @fillbeck Situaci s LG nadále řešíme, bohužel zatím v tom není žádný posun a tedy ani nic nového, co bych mohl sdílet. Probral jsem ale s kolegy možnost upozornění na web, aktuálně už informaci uvádíme v nápovědě v Centru péče na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/aplikace-vodafonetv-chytre-tv a kolegové se ještě zamyslí, zda jsou i jiná místa, kde by informace měla být uvedena. Díky za vaše podněty. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
October 24, 2025Oct 24 Solution Už je funkční !!!Dnes jsem nainstaloval na webos25 - Super ALLinONE Vodafone Gigacube čechtice
October 24, 2025Oct 24 Dík za tip, taky jsem nainstaloval. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
October 25, 2025Oct 25 Kdy bude v provozu Vodafone TV app pro webOS 5? Novejsi to zvladaji... ale tento ne. Diky Super Elite ALLinONE Vodafone TV Play box Praha
October 26, 2025Oct 26 Chybně uvedeno: Obávám se, že nikdy. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
October 26, 2025Oct 26 Tzn. jen novější LG dostaly aktualizaci na WebOS 25, tam byla nyní po několika měsících aplikace Vodafone TV zpřístupněna?Ale ty starší, kde měla aplikace fungovat na WebOS 5+ od roku 2020+ a update zřejmě nedostaly, těm aplikace zmizela a nelze instalovat? 🤔Nebo jak to má LG s těmi verzemi WebOS? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
October 26, 2025Oct 26 Mám 2 x LG TV, na OLED55C12LA z roku 2021 VTV byla a teď proběhla aktualizace a funguje a na 43UA74006LB z roku 2025 byla zpřistupněna v LG Store VTV 24.10. Nainstalována a taky funguje. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
October 27, 2025Oct 27 Tak jsem se sekl o celou jednu verzi. 🤨 Myslel jsem, že verze 5 nikdy nebyla podporována, že se dělalo až na novější.Televizory LG s webOS 5.x a novějším, které byly uvedené v roce 2020 nebo později. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
November 2, 2025Nov 2 Nevím jaké soubory by jste si přáli???? V 24. 10. 2025 v 21:19, Michal napsal:Už je funkční !!!Dnes jsem nainstaloval na webos25Dobrý den.Jak jste to udělal? Mám novou TV 83LG. OLED83G54LW za 150 000 Kč a nemůžu nají vodafon TV ani Apple TV.Petr 602376670 Děkuji Super Maxi Family Vodafone Station WiFi 6 Praha