June 9, 20251 yr Author @Ondra - VodafoneDobrý den, kdy mohu očekávat, že aplikace bude opět ke stažení? Protože konkurenční aplikace fungují a nehodlám čekat týdny…. - - - - Praha
June 10, 20251 yr Care Centre Situaci vyřeší nová verze aplikace, kterou jsme poslali LG k certifikaci. Termín bohužel nedokážu odhadnout, protože někdy trvá certifikace relativně krátce, někdy to je na řádově na týdny. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
July 15, 20251 yr Jak to vypadá s webOS u LG a Vodafone TV app? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
July 15, 20251 yr Care Centre Dnes jsem se ptal a zatím v tom bohužel posun není. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
July 17, 20251 yr Dobrý denZde je vyjádření LG k aplikaci Vodafone tv a certifikaci.Vezměte prosím na vědomí, že společnost LG nekontroluje dostupnost aplikací třetích stran, jako je Vodafone TV, na své platformě. Dostupnost takových aplikací závisí na vývojovém a certifikačním procesu poskytovatele aplikace. Pokud jde o certifikaci a vydání aplikace Vodafone TV, společnost LG nemůže poskytnout konkrétní časový harmonogram, protože tento proces je zcela řízen poskytovatelem aplikace. Doporučujeme zůstat v kontaktu se společností Vodafone, kde najdete aktuální informace o dostupnosti aplikace. -, Basic - -, Základní - Liberec
July 18, 20251 yr Tak to trošku "nepřesně vyjadřují", ne? Já si snad do jejich obchodu s aplikacemi mohu nahrát co chci? 🤦 Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
July 18, 20251 yr Care Centre Já jsem tu odpověď příliš nepochopil :) Nicméně je to tak, že pokud chceme do LG obchodu nahrát aplikaci nebo její aktualizaci, prochází certifikačním procesem, který je v režii LG (samozřejmě ve spolupráci s vývojářem). - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
August 4, 20251 yr Care Centre @Noname02 Zatím bohužel nemám k dispozici žádné datum, kdy by se to mohlo změnit. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
August 13, 20251 yr Má někdo novější info k aplikaci Vodafone TV pro LG TV v ČR?Před pár týdny jsme koupili LG OLED65G54LW a zjistili, že v aplikacích chybí Vodafone TV.Volali jsme na podporu Vodafone i LG – odpověď byla stejná: aplikace pro LG TV v ČR zatím není dostupná a není znám přesný termín, kdy bude.Pokud má někdo čerstvé zprávy, prosím napište. Super - Základní Compal CH7465 Jindřichův Hradec