Odesláno 1. září1. zář Ať je míč na jedné nebo druhé straně, přijde mi ta doba poněkud delší. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 1. září1. zář Je to hodně dlouhý tenisový zápas 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. září8. zář @Ondra - Vodafone nějaký update? Už máme září a aplikace stále není na LG TV dostupná. - - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 9. září9. zář Nejde ta apka stahnout z nejakeho alternativniho webu? Android aplikace tu moznost maji (ne vsechny samozrejme). Nebo nekdo, komu to facha by ji mohl vypreparovat a dat ke stazeni :-) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 9. září9. zář Když si vezmu jak dlouho trvalo než samsung schválil Magenta TV pro modely 2024 - schválení a nahrání proběhlo v lednu 2025 :D není to propagace ale nýbrž info jak dlouho může trvat vydávání appky Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 23. září23. zář Centrum péče @jakub053 Mrzí mě to, ale žádné novinky zatím nemáme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 9. října9. říj @Ondra - Vodafone Vážený pane Ondro z Vodafone, musím konstatovat, že toto je skutečně velmi neprofesionální postup jak ze strany LG, tak i ze strany Vodafone.Zabývám se řízením vývoje SW a tím i release managementem a zdá se, že tady je postup skutečně nastavený špatně. To že nemá informace zákazník je jedna věc, ale že nemáte informace ani vy, to už je hodně na pováženou.U Vodafone vidím zejména problém v tom, že na vašem webu je stále u LG web OS uvedená plná kompatibilita. Žádné upozornění s jakou verzí je aplikace kompatibilní atd. Za mě je to klamání zákazníka. Apeluji tedy na Vodafone a dal toto do pořádku a jasně zákazníka informoval na svém webu o tom, že pro nejnovější WebOS 25 není aplikace Vodafone zatím k dispozici a pracuje se na jejím zprovoznění. Dále by bylo velmi vhodné, aby si Vodafone vyžádal oficiální stanovisko LG a doptal se, kdy lze očekávat certifikaci nebo co ji po 5 měsících od zahájení tohoto úkonu brání.Vaše informace, že žádné novinky nemáte vnímám jako nedostatečné. Evokuje to situaci, že se Vodafone o tento problém dostatečně nezajímá a po LG ani informace nepožaduje a čeká až se LG ozve samo. Chápu, že v poměru k zákazníkům je to problém marginální, jelikož se týká jen vlastníků nových TV od LG s webOS 25, ale přesto bych čekal, že bude Vodafone v řešení problému aktivnější.Děkuji Super - ALLinONE Vodafone TV app Praha
Odesláno 9. října9. říj Dobrý den,naprosto souhlasím s uživatelem Mystix a jeho příspěvkem. Dnes jsem si zakoupil televizi LG s tím, že všude je bylo napsané, že Vodafone TV je k dispozici u LG OS. Jaké bylo zjištění, když jsem až s pomocí internetu zabrouzdal sem a zjistil, že tomu tak není. Jsem ex-UPC uživatel, ale s tímhle, jak Vodafone nedokáže v reálném čase reagovat na změny, to je neskutečné. Vždyť tam jsou k dispozici mnohem menší "hráčí" na poli IPTV, vy jste jedna z největších společností a přesto reagujete, jak reagujete - tedy pasivně až vůbec. Reálně zvažuji odchod od vás a daši si pořídím lepsitelka nebo cokoliv dalšího, co už v daném systému je.Děkuji Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 6 Kladno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.