Odesláno 14. května14. kvě Ahoj.Máte někdo tip na VPN aplikaci pro Android, která by umožnila sledování VTV mimo EU, konkrétně ve Švýcarsku? Zkoušel jsem NordVPN a SurfShark , ale ani jeden nefunguje, nebo ho neumím nastavit, aplikace hlásí chybu MV1830Pokud už se to tu řešilo, tak jsem nenašel.Pokud je to zde nevhodný dotaz, tak prosím případně odpověď do PM.Díky 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 15. května15. kvě Čistě akademicky: Kromě VPN bys musel dle mě spoofovat i GPS pozici. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. května15. kvě Zkusil jsem nad tím trochu bádat,Zjistil jsem že mobilní aplikace Vodafone TV k GPS poloze telefonu vůbec nepřístupuje,Zkusil jsem se přes VPN z Brna připojit do několika evropských států, ale vždycky to skončilo na stejné chybě MV1830,při připojení přes Paříž jsem zkusil zároveň aktivovat aplikaci GPS emulátor, díky které jsem nasimuloval svoji GPS polohu do Francie, ale ani tak to nevedlo k žádné změně.Podle mě té aplikaci vadí už samotná VPN. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. května15. kvě u Me to je stejny , 😕a to i kdyz pouziji CZ server Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 15. května15. kvě Pokud máte v CZ pořád připojení, tak nejspolehlivější řešení bude připojit se na domací router / server a používat to jako vlastní VPN, to bude fungovat zcela spolehlivě.Ale je to spíše pro techničtější uživatele. Premium - - - -
Odesláno 15. května15. kvě Vždyť i vypnutí VPN ( myslím privátní mód, nebo něco takového ) se tu doporučuje majitelům jablek.V té změti chyb VTV se mi to nechce hledat Upraveno 15. května15. kvě uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 16. května16. kvě Centrum péče Řešení Je to tak, aby aplikace (webový přehrávač) správně fungovaly, je jednou z podmínek to, že uživatel nepoužívá VPN. Čili odpověď na první dotaz je, že žádnou VPN doporučit nemůžeme, protože je vysoce pravděpodobné, že kvůli použití VPN nebude přehrávání fungovat bez ohledu na to, zda jsem v ČR nebo v zahraničí. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 16. května16. kvě před 16 hodinami, Sparrow napsal:Vždyť i vypnutí VPN ( myslím privátní mód, nebo něco takového ) se tu doporučuje majitelům jablek.V té změti chyb VTV se mi to nechce hledatTo bylo potřeba jen dokud VTV nevzala iCloud Private Relay na vědomí. Teď už to potřeba není. Nicméně je to zcela určitě nějaká úmyslná výjimka, ono tam totiž nejde fejkovat polohu, minimálně zemi to dodrží podle polohy. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. května16. kvě Autor Díky všem. Nakonec jsem to vyřešil IPTV od konkurence, která funguje dokonce i bez VPN.. 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 16. května16. kvě V rámci EU funguje nařízení Evropské unie č. 2017/1128 o přeshraniční přenositelnosti on-line služeb poskytujících obsah na vnitřním trhu, které vstoupilo v platnost 1. dubna 2018. Jelikož Švýcarsko není součástí EU, tak se na něj toto nařízení nevztahuje. A jelikož si provozovatelé a vysílatelé kupují práva na určitý trh, tak u českých služeb Švýcarsko určitě nebude a sledování tak bude "nelegální". Je otázkou, za kým půjde odpovědnost. U DVB-S jde za uživatelem dle smluvních podmínek. Jak je to u OTT (nikoliv IPTV) nechám nějakému znalému člověku či právníkovi. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.