Odesláno středa v 21:26 1 den Ahoj.Máte někdo tip na VPN aplikaci pro Android, která by umožnila sledování VTV mimo EU, konkrétně ve Švýcarsku? Zkoušel jsem NordVPN a SurfShark , ale ani jeden nefunguje, nebo ho neumím nastavit, aplikace hlásí chybu MV1830Pokud už se to tu řešilo, tak jsem nenašel.Pokud je to zde nevhodný dotaz, tak prosím případně odpověď do PM.Díky 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno včera v 04:061 den Čistě akademicky: Kromě VPN bys musel dle mě spoofovat i GPS pozici. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 15 hodinami15 hod Zkusil jsem nad tím trochu bádat,Zjistil jsem že mobilní aplikace Vodafone TV k GPS poloze telefonu vůbec nepřístupuje,Zkusil jsem se přes VPN z Brna připojit do několika evropských států, ale vždycky to skončilo na stejné chybě MV1830,při připojení přes Paříž jsem zkusil zároveň aktivovat aplikaci GPS emulátor, díky které jsem nasimuloval svoji GPS polohu do Francie, ale ani tak to nevedlo k žádné změně.Podle mě té aplikaci vadí už samotná VPN. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 14 hodinami14 hod u Me to je stejny , 😕a to i kdyz pouziji CZ server Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno před 11 hodinami11 hod Pokud máte v CZ pořád připojení, tak nejspolehlivější řešení bude připojit se na domací router / server a používat to jako vlastní VPN, to bude fungovat zcela spolehlivě.Ale je to spíše pro techničtější uživatele. Premium - - - -
Odesláno před 11 hodinami11 hod Vždyť i vypnutí VPN ( myslím privátní mód, nebo něco takového ) se tu doporučuje majitelům jablek.V té změti chyb VTV se mi to nechce hledat Upraveno před 11 hodinami 11 hod uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.