Odesláno před 3 hodinami3 hod Někdo někde psal - "jako první přijde s 3SS novej set-top box na podzim" - (tady to nebylo) z toho a z toho jak nové boxy 1&2 rychle zmizely z nabídky jsem tedy mylně usoudil, že na nový systém bude zapotřebí nový box. A nějak si nedokážu představit, že až přijde něco nového a podle všeho lepšího, že by si někdo dobrovolně nechat ten starý box, takže výměna...Ale nechápu, proč řešit něco co nebude.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Ono to jednou přijde, jen to vypadá, že ČR nebude v první fázi.Tak se budeme muset ještě chvíli trápit s aktuální TV. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Ty původní boxy druhé generace (obyč a premium) jedou na jiném systému a předpokládám, že už se pro ně nebude vytvářet nové prostředí. To samé se bude dít v DE, dle toho co psal quadra2030. Ale boxy třetí generace (VTV 3 a Play) postavené na Androidu předpokládám, že aktualizovány budou (zase dle toho výčtu boxů v DE). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak ale ty původní boxy druhé generace (obyč a premium) už v nabídce nejsou půl roku, možná rok.před 12 hodinami, Slamb napsal:tak jako první přijde s 3SS novej set-top box na podzima já reagoval na toto. V tom případě "někdo" napsal nesrozumitelné info, ze kterého jsem pochopil, že nový 3SS(?) systém rovná se nový box.Ledaže 3SS bude jen pro němce a pro nás bude 3CZ. 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod U těch nevyhovujících boxů, to zní jako kdo si počká, ten se dočká. Eventuální obměna zabere jistě nějaký čas. Taková varianta TV přes Smart TV, mobilní appky, web apod. by mohla být zpřístupněna hned ze startu? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod před 13 hodinami, Slamb napsal:jako první přijde s 3SS novej set-top box na podzim, televizní aplikace snad možná na jaře a přehravač v prohlížeči bude jako úplně poslední až někdy možná za rok@Technikus Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod 1 hour ago, Technikus said:Taková varianta TV přes Smart TV, mobilní appky, web apod.Nova Vodafone TV funguje iba cez appky, ziaden web. Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 1 hodinou1 hod Aha, tzn. kdo sledoval v rámci webového prohlížeče, tato možnost odpadne? @dad18 Díky. Tzn. klienti jako já, co nemají zařízení v pronájmu budou čekat ještě dlouho. Ach jo ☹️ Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod ale nic neodpadne, jenom to prostě bude až jako úplně poslední v pořadí 😐 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.