Odesláno 2. října2. říj na samsungu se to ovládá podle mě úplně super a na kompu taky 🤔 a mně se nevyplatí vůbec nic, když můžu mít allinone s dvougigem a red basic+ za 714, jenom teda ta vodafonní tv aplikace je... taková jaká je 🙄 no uvidíme, jak to všechno nakonec dopadne 🤔 ale už tady nebudeme offtopicovat a uzavřeme to s tim, že bublinková konkurence teda asi skutečně nevalí na 3ready, tudíž je zbytečný z toho odvozovat, jak by mohla v budoucnu fungovat vtv 😐 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Telly a Oneplay přece vypadá úplně jinak. Jak samotné menu, tak i EPG. U EPG u Oneplay jde pohodlně posouvat myší, to je velmi dobrá a asi unikátní funkce. A technická spolehlivost u Oneplay je proti Telly taky někde úplně jinde. U Telly jsou 10-15 sekundové záseky běžná záležitost - několikrát za hodinu. (A to jsem do nedávna VDF TV považoval za nejméně spolehlivou službu).Protože VDF měnil nedávno na boxech design GUI, tak je otázka kdy se na novou platformu chystají přejít. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno před 12 hodinami12 hod Oneplay má super přehrávač. Z pohledu uživatele bezkonkurenční. Je rychlý, pohodlný a intuitivní. Jediný menší zádrhel, když zapneš hlavní stranu, tak brouzdání je trošku pomalejší, ale to je nepatrný, já totiž vše dělám rychle. Jinak kvalita obrazu na OP je bezvadná. Telly jsem měl na zkoušku přes Idnes a vůbec se mi to nelíbilo. VDF tv už nemám, protože jsem to nedal. Pak jsem zkusil Lepší tv, taky dobrý, ale nejlepší je Oneplay když pripoctu k tomu, že má nejlepší obsah ve videotece (originály filmy apod) Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 12 hodinami12 hod Obávám se, že za poslední měsíce bychom tu našli plno zkušeností a srování s tím, že kdejaká jiná TV je praktičtější jak Vodafone TV. Někdo už i přešel, někdo si zaremcá, ale zůstává dál u Vodafone. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.