Odesláno pondělí v 17:23 2 dny docsis 3.1 funguje snad na celý síti 🤔 hlavně aby už začali makat na docsis 4.0 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pondělí v 17:36 2 dny Tak jsem špatně zformuloval otázku... :) zajímal mě plánovaný upgrade v mé lokalitě. :) Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Odesláno pondělí v 18:10 2 dny Takže @Technikusnabídka za 365,- (skoro dvakrát tolik navýšení) a @kautskymnabídka za 300,- (bez navýšení ceny) při změně z 1000/100 na 1000/200. Ještě by se mohl zeptat někdo další :-)Asi tam zítra zavolám, ať je další srovnání :-) Upraveno pondělí v 18:11 2 dny uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno včera v 00:051 den V první řadě bych se podíval, jestli je na adrese i TM Cable Internet (nebo jiná konkurence mimo DSL). Na retenčním na to (myslím) hodně slyšeli. 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno včera v 07:171 den @Komár Zkus a dej vědět.Mně zatím kvůli dvojnásobnému uploadu nestojí za to měnit aktuální cenu giga na sto ze 199 Kč na 365 Kč (u uvedených cen + částku za pronájmu modemu).Čekal jsem nějaký cenový rozptyl, jako byl při změně z giga/šedesát na giga/sto, kde byla cena zachována nebo se jednalo o navýšení v rámci až desetikorun.Tady se jde očividně jinou cestou, ale zas v té době šlo o lehké zvýšení uploadu, zde je to výrazně.Dá se říct, že @kautskym dostal nabídku víceméně na akční cenu 299 Kč + 1 Kč a nastavili mu ji "na trvalo", ne jen na 12 měsíců. Upraveno včera v 07:271 den uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 07:461 den Je nejaká šanca znížiť cenu internetu cez retenčné? Teraz platím plnú čiastku a keď vidím, že niekto platí polovicu, tak mám chuť tam zavolať :-) Super - - Compal CH7465 Praha 3
Odesláno včera v 07:531 den Zavoláním nic nezkazíš.Jen než to uděláš si připrav i nějaké argumenty, kdo co poskytuje na tvé adrese. U mě je to třeba Poda 1000/1000 za 250 Kč, s TV 390 Kč avšak jen první rok. Pak ceníkovky a co jsem pídil, Poda retenční nějak neuznává a tak jsem se zatím vždy nějak dohodl u Vodafone. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 08:261 den Zde prostě platí jen to, že líná huba = holé neštěstí. Bohužel se musíš snížit k tomu, že se handrkuješ s nimi jako na arabském trhu, ale jedná se o tvé chechtáky, tak jednou za čas se na tuto úroveň musím snížit a "porvat" se o lepší cenu. A nekývej hned horlivě na první nabídku, když mají svůj den, umí dělat zázraky s cenou :-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno včera v 08:281 den Tak jsem díky vám zjistil, že už i u nás to zvedli na 200 UP.Jde mi hlavně o upload, protože jsem 90% připojenej domu přes VPN. Teď mám 500/50 za 345,- a 200 upload by se hodil. Klidně i 250 / 200, protože najednou u nás je jen 250/200, 1000/200 a 2000/400 Tak budeme vyjednávat :D Je u nás O2 i T-mobile tak to snad půjde lehce :D Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno včera v 09:531 den @pubso Zjistěte / poptejte si nabídku u konkurence, poté buď podejte výpověď, nebo si nechte zobrazit OKU kód v samoobsluze a počkejte, až se ozvou z retenčního a uvidíte, kdo dá lepší nabídku - retence u VF, nebo konkurence :) Pokud by tam žádná konkurence nebyla, tak v tom případě asi slevu nedostanete. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.