Odesláno včera v 06:561 den Jestli se chystá upgrade poznáte minimálně měsíc dopředu, kdy chodí informace o pracích na síti. To na 2-4 fáze, kdy se mění technologie po cestě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 22 hodinami22 hod Mluvil jsem s podporou a říkali, že nové plusové tarify momentálně na mé adrese nejsou dostupné a žádné informace o blížící se modernizaci nemají. Takže nezbývá než čekat a modlit se. - - - - Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod Upgrade bude automatický a nebo se mám připomenout na infolince? 🙂 Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava
Odesláno před 21 hodinami21 hod Po provedení upgrade bude nutno eventuálně žádat o změnu tarifu - s tím souvisí změna ceny za internet a v případě vyšších rychlostí i výměna modemu. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Stačí sledovat webovou stránku o dostupnosti pevného internetu, jestli už je na tvé adrese dostupný rychlejší internet, jakmile bude, můžeš kontaktovat infolinku a domluvit se na změně jak popisuje Technikus. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 18 hodinami18 hod tak před hodinou mluveno s retencemi a zachovali mi cenu 300 Kč z 1000/100 na 1000/200s tím že 2000/400 Mb/s mi bylo nabídnuto za 350 Kč + 120 modem Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 18 hodinami18 hod 300 + modem? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod ano tak jsem to měl i ted s 1000/100, 300 KLč + 100 modem mám wifi 6 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.