Odesláno 2. května2. kvě Jestli se chystá upgrade poznáte minimálně měsíc dopředu, kdy chodí informace o pracích na síti. To na 2-4 fáze, kdy se mění technologie po cestě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 2. května2. kvě Mluvil jsem s podporou a říkali, že nové plusové tarify momentálně na mé adrese nejsou dostupné a žádné informace o blížící se modernizaci nemají. Takže nezbývá než čekat a modlit se. - - - - Praha
Odesláno 2. května2. kvě Upgrade bude automatický a nebo se mám připomenout na infolince? 🙂 Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava
Odesláno 2. května2. kvě Po provedení upgrade bude nutno eventuálně žádat o změnu tarifu - s tím souvisí změna ceny za internet a v případě vyšších rychlostí i výměna modemu. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. května2. kvě Stačí sledovat webovou stránku o dostupnosti pevného internetu, jestli už je na tvé adrese dostupný rychlejší internet, jakmile bude, můžeš kontaktovat infolinku a domluvit se na změně jak popisuje Technikus. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. května2. kvě tak před hodinou mluveno s retencemi a zachovali mi cenu 300 Kč z 1000/100 na 1000/200s tím že 2000/400 Mb/s mi bylo nabídnuto za 350 Kč + 120 modem Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 2. května2. kvě 300 + modem? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. května2. kvě ano tak jsem to měl i ted s 1000/100, 300 KLč + 100 modem mám wifi 6 Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 5. května5. kvě V 24. 4. 2025 v 16:08, dad18 napsal:Tak zas jdu proti proudu, ale mě se ten nový Fritz líbí, bílé tělo, červený předek, no paráda, firemní barvy. Já bych teda raději nějakou tmavou kombinaci aby se to hodilo víc do obýváku.Komáre neukazoval si ženě J. Fritzla? To bych se nedivil, že se zhrozila a domu ho nechce.Mně se fritzbox designově taky líbí. :) I když ho mám schovanej. A aspoň meá tu kovovou "vystalovanou" nohu, která nešla zrušit. 😃V 29. 4. 2025 v 13:45, Veronika - Vodafone napsal:@Trabi Pěkné odpoledne, na stránkách vidíte aktuálně dostupné služby podle kapacity sítě, může tedy nastat i tato situace... Navýšení rychlosti bude možné po kompletním provedení modernizace a není to ihned. Případně se podívejte, jak modernizace probíhá: https://www.vodafone.cz/modernizace/.Veroniko, dá se někde zjistit, kdy bude na mé adrese dostupný přenosový protokol DOCSIS 3.1? Upraveno 5. května5. kvě uživatelem paffko Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.