Odesláno úterý v 09:42 3 dny Dnes mi volala paní, že mi může nabídnout 1000/200 za "speciální" cenu 365 Kč. Což jsem však odmítl. Z aktuálních 1000/100 by to byl pro mě skoro dvojnásobek dříve dohodnuté retenční ceny. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 11:30 3 dny Je v tom nejakej zmatek. ja mam 1000/60 a kdyyz dam svou adresu nabizi to jen 500 :) pritom mam giga :) v unoru viselo v dome, ze se upgraduje sit u nas v nuslich....ale navysit zatim prej nelze. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno úterý v 11:45 3 dny Centrum péče @Trabi Pěkné odpoledne, na stránkách vidíte aktuálně dostupné služby podle kapacity sítě, může tedy nastat i tato situace... Navýšení rychlosti bude možné po kompletním provedení modernizace a není to ihned. Případně se podívejte, jak modernizace probíhá: https://www.vodafone.cz/modernizace/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno úterý v 14:17 3 dny Dvougiga tarif mě zajímá a nově by měl být dostupný i na mé adrese. Chápu ale dobře (z vedlejšího vlákna), že kvůli modemu nebude fungovat bridge mode? To by pro mě byla nepřekonatelná překážka... 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno úterý v 15:04 3 dny Je to napsané i u modemu bridge u rychlosti 2000/400 MB/s neni Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 15:21 3 dny Jedine kupit vlastny modem s 2,5G ethernet portom (Arris CM3500) so vsetkymi nevyhodami alebo pockat na Vodafone Ultra Hub 7 ci ako sa vola.. ten ma 2,5G ethernet port. Super - Základní - Bratislava
Odesláno středa v 09:34 2 dny 19 hours ago, DiDiDi said:Dvougiga tarif mě zajímá a nově by měl být dostupný i na mé adrese. Chápu ale dobře (z vedlejšího vlákna), že kvůli modemu nebude fungovat bridge mode? To by pro mě byla nepřekonatelná překážka...Vidím to úplně stejně, taková služba (bez bridge) by byla zadarmo drahá i kdyby to mělo sebelepší rychlost. Takže budu též čekat na nový modem / bridge. Premium - - - -
Odesláno středa v 11:22 2 dny Ty nejvyšší (a nejdražší) rychlosti budou nejvíce zajímat power usery. Nemít zrovna u nich možnost bridge mode / vlastního routeru mi přijde až mimořádně debilní... 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno středa v 11:33 2 dny Je potřeba to brát tak, že nejspíše většina (tzv. značně větší polovina :-) ) běžných smrtelníků a uživatelů není takový fajnšmekr jako vy, kterým nemožnost bridge zásadně vadí. Já ten nebridge skousnu, ale co neskousnu, je to, jak je to hnusné :-D V 29. 4. 2025 v 11:42, Technikus napsal:Dnes mi volala paní, že mi může nabídnout 1000/200 za "speciální" cenu 365 Kč.Což jsem však odmítl.Z aktuálních 1000/100 by to byl pro mě skoro dvojnásobek dříve dohodnuté retenční ceny.Vždyť je to fér, dvojnásobek ceny, za dvojnásobek uploadu :-D Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno středa v 13:46 2 dny Ohromný skok pro český internet: Vodafone přináší rychlost 2 Gb/s nejvíce domácnostem v Česku. A jen za 299 korunhttps://dotekomanie.cz/2025/04/ohromny-skok-pro-cesky-internet-vodafone-prinasi-rychlost-2-gb-s-nejvice-domacnostem-v-cesku-a-jen-za-299-korun/ Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.