Odesláno před 18 hodinami18 hod Dnes mi volala paní, že mi může nabídnout 1000/200 za "speciální" cenu 365 Kč. Což jsem však odmítl. Z aktuálních 1000/100 by to byl pro mě skoro dvojnásobek dříve dohodnuté retenční ceny. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Je v tom nejakej zmatek. ja mam 1000/60 a kdyyz dam svou adresu nabizi to jen 500 :) pritom mam giga :) v unoru viselo v dome, ze se upgraduje sit u nas v nuslich....ale navysit zatim prej nelze. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno před 16 hodinami16 hod Centrum péče @Trabi Pěkné odpoledne, na stránkách vidíte aktuálně dostupné služby podle kapacity sítě, může tedy nastat i tato situace... Navýšení rychlosti bude možné po kompletním provedení modernizace a není to ihned. Případně se podívejte, jak modernizace probíhá: https://www.vodafone.cz/modernizace/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Dvougiga tarif mě zajímá a nově by měl být dostupný i na mé adrese. Chápu ale dobře (z vedlejšího vlákna), že kvůli modemu nebude fungovat bridge mode? To by pro mě byla nepřekonatelná překážka... 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno před 13 hodinami13 hod Je to napsané i u modemu bridge u rychlosti 2000/400 MB/s neni Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 12 hodinami12 hod Jedine kupit vlastny modem s 2,5G ethernet portom (Arris CM3500) so vsetkymi nevyhodami alebo pockat na Vodafone Ultra Hub 7 ci ako sa vola.. ten ma 2,5G ethernet port. Super - Základní - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.