July 3, 20206 yr Momentálně ne. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
July 8, 20206 yr Tak mam vymeneny Vodafon-modem. Zustal mi puvodni/muj (odkoupeny od UPC) modem ubee model EVM3236 ve funkcnim stavu. Co snim?Muze byt modem necemu k uzitku,nebo uz je nepouzitelny a do kose. Edited July 8, 20206 yr by cipisekcz
July 8, 20206 yr Author Předpokládám, že jeho cesta bude směřovat do elektroodpadu. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
July 8, 20206 yr Tak nic Edited July 8, 20206 yr by thaischumi Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
July 8, 20206 yr Ako bastlič, ti odporúčam ponechať si aspoň zdroj, a osobne starú elektroniku ktorú už nemá šancu na obnovu odporúčam doslovne rozobrať, všeobecne súčiastky ktoré sa tam nachádzajú sa vždy dajú využiť v opravách niečoho iného. Ale inak ako vraví Marek, zvyšok elektroodpad, niet šanca a miesto kde už takýto router,teda modem využiť
July 8, 20206 yr No neviem, rozoberat SMD elektroniku asi nie je pre bezneho bastlica 🙂 skor ostava iba ten napajaci adapter.. Cable+ 1000 - Základní - Bratislava
July 8, 20206 yr Taky mám jeden Ubee doma, je tam zdroj 12V/1A, což se může hodit, stejný používá třeba HD mediabox, ale jinak v tom nevidím žádné rozumné použití, asi dvakrát jsem s ním zkoušel měřit signál v jiné místnosti, ale moc praktické to není. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
July 9, 20206 yr Chtel bych se zeptat:jsem ted v Moje UPC a nemohu najit cenu za pronajem noveho modemu. Kdyz se podivam na moje sluzby tak vidim obrazek modemu,ale kdyz kliknu na detail sluzby tak uz o modemu nikde nic. V pripade ze to same udelam u Televize a otevru detail sluzby tak vidim CA Modul jeho cisla ID a ze byl odkoupen - pronajem 0,-Kc Je mozne ze modem nebo cenu pronajmu nevidim,protoze jsme se dohodli na jine cene pronajmu nez je 70,-Kc?
July 9, 20206 yr jestli ke změně došlo nedávno, tak se to tam propíše až s dalším vyúčtováním - - - - Praha
July 9, 20206 yr Jeste bych se zeptal k modemu Compal CH7465 jak mohu vypnout wifi signal? Kdyz pridrzim ten cudlik se znakem wifi na cele modemu tak zelena kontrolka wifi signalu se jen rozblika a pak zase sviti dal. Myslel jsem ze tim cudlem vypnu wifi signal.Dekuji za odpoved.