Odesláno 1. dubna1. dub moze pls niekto potvrdit ze mu funguje port forwarding? rychly search ukazuje ze by to mohol byt problem https://www.reddit.com/r/Vodafone/comments/1lnnk52/ultra_hub_7_port_forwarding_issue/
Odesláno 16. dubna16. dub Modem mám od ledna a jsem naprosto spokojen. Na zařízení mám připojeno přes 30 zařízení včetně chytré domácnosti. Za celou dobu jsem nezaznamenal snížení rychlosti nebo nějaký nucený restart. Stabilně dosahuje maximální rychlosti, kterou mám. Pro běžné uživatele je to naprosto dostačující zařízení, které je moderní a stabilní. Jediné, co čekám, je aplikace, která je slibovaná a má přinést Eco režim a administraci modemu přes aplikaci, ale žádné informace jsem k tomu nenašel.
Odesláno včera v 09:381 den Jak je na tom bridge? Bude, nebude, posunulo se to nějak? Převodníky na 2.5GBE hádám stále nejsou :/ Premium - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 23 hodinami23 hod Bridge bude, zatím jsem nikde neslyšel kdy (jen odhady). Převodníky jsou stále nedostatkové zboží a určené jen pro business služby, na tom se asi nic moc nezmění. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 1 hodinou1 hod Centrum péče @hrochada Pěkné dopoledne, podle posledních informací další verze firmwaru bridge zpřístupní. Konkrétní termín, kdy bude nová verze uvolněná vám nepotvrdím, každopádně to bude v průběhu tohoto roku. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Informaci "v průběhu tohoto roku" dostat v dubnu, no pěkný. Takže nezbývá než čekat a doufat, že to bude dřív než v prosinci. 😂 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak VDF nechce nasadit FW, který nebude plně funkční, jak z pohledu toho bridge, tak aby nerozbil co už teď funguje. A proto se dělá testování a reklamuje se, co bylo dodáno. Aby šance, že něco proklouzne byla co nejmenší. Ten FW už tu měl dávno být, realitu známe 😉 Prý není úplně nereálné, že bych ho dostal okolo narozenin (jsem lev, dekanát Jupitera), ale nemám být zklamaný, pokud se nepovede, že to jisté není. Zatím ten FW není ani na širší testovací skupině. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.