Odesláno čtvrtek v 18:57 1 den A kompatibilní režim modemu nepomohl? Tak zařízení můžou mít problém i s WPA2+WPA3. To je holt občas problém, když mají zařízení starý a levný HW komponenty. A někdy si prostě nerozumí i novější a najít kde je chyba s minimem informací a zkušeností bývá na dlouhé zimní večery. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno čtvrtek v 20:34 1 den Jen čistě můj osobní názor. Vodafone bere za zařízení 120 korun, to zařízení mý určité standarty a ty by měli fungovat. Já jako zákazník určitě nejsem povinen laborovat co připojím a co ne. A když už k tomu dojde, tak technická podpora Vodafone by měla být schopna problém řešit na jeden pokus a ne radou zkus to či ono.... Premium Super+ ALLinONE Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno čtvrtek v 23:07 1 den před 4 hodinami, Marek-26 napsal:A kompatibilní režim modemu nepomohl? Tak zařízení můžou mít problém i s WPA2+WPA3. To je holt občas problém, když mají zařízení starý a levný HW komponenty. A někdy si prostě nerozumí i novější a najít kde je chyba s minimem informací a zkušeností bývá na dlouhé zimní večery.Tak už to jede, musel jsem to odpojit ze zásuvky. Konečně se mi líbí, pokrytí a rychlost připojování wifi zařízení je super. Uvidíme další testování. Super Red Basic+ ALLinONE Vodafone TV Premium Otrokovice
Odesláno před 20 hodinami20 hod @Weiny Nojo, není nad vlastní empirickou zkušenost... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 15 hodinami15 hod Já byl bohužel v rámci aktualizace služeb donucen vyměnit za tento paskvil. Nemá bridge mode, což mě efektivně odřízlo půlku sítě a z dalších sítových prvků, co mam v domácnosti, udělalo drahé cihly. Tahle situace mě naprosto rozčarovala a pokud se brzo nevyřeší, od Vodafonu odejdu úplně, protože takhle nemůžu ani pracovat. Pokud jste náročnější zákazník a chcete mít kontrolu nad svou sítí, tak ruce pryč od tohohle příšernýho zařízení! Premium Super - Vodafone Ultra Hub 7 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Pokud potřebuješ bridge mode, tak si vem modem Vodafone station, nebo převodník Arris CM3500, pokud ti ho Ke tvému tarifu dají, protože připlátce si za Ultra hub když nevyužiješ jeho funkce nemá smysl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 12 hodinami12 hod Já to chápu tak, že Vodafone Ultra Hub 7 za 120 korun žádné funkce nemá. Nemá bridge, nejde nastavit Wifi podle gusta a komentářů a nejsem si jist jestli jdou nastavit i vlastní DNS, trvale vypnout firewall či zda podporuje IPV6 prefix delegation na další routery. Premium Super+ ALLinONE Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno před 2 hodinami2 hod Chápu dobře, že jediné zařízení ve VF nabídce, které umí bridge mode a zároveň má aspoň 2.5GbE port (a tedy podporuje 2gigový tarif), je nedostatkový CM3500 modem? To je smutné, jsem rád, že jsem si ho včas vybojoval... Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.