Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chyby Vodafone TV

Doporučené odpovědi

Odesláno

@dad18 Tak znovu si to přečti, ještě to nepomohlo.

@Technikus A je to tak - rozdíl VTV a VTV+ je 49 korun měsíčně.

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

@Technikus Bože, další dealer Prima+.😀 Já jí prostě nechci a nebudu platit když tím nahráváním to můžu oje*at. A pořád jsem tam ještě ne tom Prima+ nenašel program co by mi stál za to si to koupit.

A hlavně je tu spousta i starších lidí, co chtějí jen pustit tv, nahrát si nebo se zpětně podívat na něco u čeho usnou tak ti si tu primu+ určitě nekoupí. A poděkují mě, protože nevěděli, že při nahrávání z primy se pak dá reklama přeskočit.

Díky ti dade18 moc si nám pomohl.😀

@CableG hele už mě přestaň do toho tahat. Prostě nechápeš, že já radím lidem co nemají a NECHTĚJÍ si koupit Prima+ a ty jim i přesto radíš aby si jí koupili.

A napsat tak si to přečti, ale nenapsat konkrétně co je ubohý. Už jednou jsem se tě zeptal když si mi vzkazoval že tak to je co tak je a neodpověděl si. Tak už si to nech,už mě to nezajímá. Ty furt o koze, já o voze.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno

No ale nahrávání je specifická záležitost. Je to možnost Vodafone TV a očividně to co je nahrané pak lze i přetáčet, ale musíš si zase nahrávat určité specifické věci.

U Prima+ ve variantě Premium si mohu přetočit a přeskočit cokoliv z programové nabídky. I to, co mě třeba zaujme poprvé, nikdy jsem to nesledoval.

A troufám si říct, že reakce v samostatné aplikaci Prima+ bude svižnější, než přes App v TV/přes set top box apod.. Tam bude porod hledat nahrávky a přetáčet to.Reakce VTV všichni známe.

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
Odesláno

@Technikus Ale ano, já s tebou souhlasím, ale to se počítá s tím že koupíš ještě prima+ a pak už nemusíš řešit přetáčení. Ale už i Slamb psal by to chtěl mít přímo ve VF TV a ne chodit na jejich web.

A moje rada je pro lidi co nemají a nechtějí prima+ ... To je to tak nepochopitelné, že do toho musejí furt zasahovat lidi co prima+ mají jejich jediná rada či pomoc je - Kup si Prima+

Pořád tu nikdo nenapsal jaký je podíl lidí s prima+ a bez prima+. Ti nový co si pořídili před rokem VFTV to už mají automaticky a ti starší se nátlaku pořídit si prima+ ubránili když ho nechtěli. No a z toho mi tak nějak vyšlo, že těch co nemají prima+ je většina.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Chápu správně, že nějaká konkurence má, že lze přeskakovat i přetáčet programy na Prima kanálech v rámci sledování a není nutno jít do ext. aplikace Prima+ apod.?

Potom by to byl dotaz na Vodafone. Pokud mám zaplacený Prima+ Premium, zda umí přeskakování i přetáčení aktivovat v rámci VTV. Ale pokud řekne ne, jsme tam kde dnes. Chceš-li něco přeskočit, pusť si to přes externí appku Prima+ a tam to je umožněno. Nebo plán B jak zmiňuješ, nahrej si to.

Co se týče podílu, kdo ví. My si můžeme dát sólo téma aneb anketa, mám/nemám Prima+.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
Odesláno

@Technikus ad 1. Má, někdo to tu už popisoval jak to vypadá jinde.

ad 2. Máš to v tom chaos. Prima+ přece neni v VTV jen máš aplikaci co tě hodí na web primy... Stejně jako voyo už ne, HBO, Prime ...

ad 3. Směju se ještě teď. Je tu tak cca dvacet aktivních přispěvatelů a v anketě by hlasovalo max deset lidí.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
  • Řešení

Snad všechny tyhle problémy vyřeší plánovaná platforma 3Ready, modleme se..🙏

Zdrávas Maria, milosti plná,

dej nám 3Ready, ať je naše televize zase živá,

obraz a zvuk ať se vrátí,

a technika už víc nezlobí mojí máti.

Amen

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Chtěl bych tvojí víru @tomus i. A možná bych si i vsadil, že žádné 3Ready v blízké době nebude a že nic z toho co nám vadí nevyřeší k naší spokojenosti ani v době vzdálené.

Ámen

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Jako jestli to v dohledné době (třeba v následujících 3-6 měsících) bude hotovo a bude to stát za to a nebude to sebemrskačská appka pro otrlé, tak jsem i ochoten se klidně vrátit :-)

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

No je to půl roku co s tím firma https://www.3ss.tv/ vyhrála výběrko a psalo se, že to v roce 2025 spustí... Jinak mi to připomíná mojí starou tv Philips..☹️

Začínám být alergický na rozdělení do skupin - sport - dětské - filmy ... a bojím se že moje vlastní rozdělení to dovolovat nebude. Proč to nikdo neudělá tak jak chtějí ti co to pak budou muset používat?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague