Odesláno včera v 16:591 den Tahle chyba mi vyskočila pouze u ČT Sport.Já bych spíš uvítal funkčnost celé aplikace v Google TV- nejvíc mě drtí, že si načtu seznam programů-ne z EPG, přejedu např. o 5 pozic a program nejde vybrat. Tak zpět a další pokus...Nakonec si musím zapamatovat číslo programu a to zadat. Geniální aplikace.... Upraveno včera v 16:591 den uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno včera v 17:151 den Co brečíte? Za pár dní to bude rok co se VF spojil s firmou co má tu nejlepší aplikaci co svět neviděl. Takže již brzy ve vašich telefonech, tabletech, rádií i televizích. Berte si dovolenou pak se už od vašich přístrojů neodtrhnete . "Coming soon" Go Ježížku go !!! Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 10 hodinami10 hod před 19 hodinami, kraftwerk007 napsal:Co to je nejede?Určitě píše nějaké číslo chyby, tak třeba začít tím....Tak dobře, já to upřesním, abych nemátl odborníky svým laickým pojmenováním závady "nejede". Tedy: červené kolečko se točí a točí a točí a točí a... jo, točí. Tato chyba nemá číslo, takže se s ní nedá začít, ale jako konec je to dobrý :-)Ještě mohu upřesnit: Včera večer to jelo asi tři minuty na NB ASUS, celý večer na chytré krabičce (pro odborníky STRONG LEAP-S3+V2 Android 14) a jinak a jinde nejelo, neé a neé... Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno před 7 hodinami7 hod V Google prohlížeči mi občas naskočí tato hláška (obvykle při ČT sport), ale stačí přejít na jiný program a pak už to funguje, v nejhorším případě musím restartovat modem. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.