Odesláno 4. prosince 2025 4. pro Nejde prehrat tv nova a prima tv, ukazuje se chyba SAV1813 OSTATNI PROGRAMY FUNGUJI Jedna se o STBEDIT: ráno začalo fungovat samo od sebe 😊 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 1 hodinou1 hod V posledních dnech jsem zaznamenal dvě možná nesouvisející chyby.1) Před třemi dny se aktualizoval STB a od té doby se každý den po zapnutí v EPG na hlavní stránce nezobrazuje box s náhledem informace o pořadu, po přechodu na detail pořadu se objeví běžný popis, ale chybí všechna virtuální tlačítka ("Sledovat", "Nahrát", "Přidat do chci vidět" atd.). Po restartování vytažením ze sítě se chyba odstraní, ale další den se znovu objeví.2) Opět samovolně zmizelo několik nahrávek (konkrétně epizody Prima Historie). Je to opakovaný problém, který se tu už několikrát probíral (např. tady https://www.techforum.cz/topic/63123-ztr%C3%A1tazmizen%C3%AD-nahr%C3%A1vek-ze-set-top-boxu/#comment-476321), ale delší dobu mi už žádná nahrávka nezmizela.Objevily se tyto chyby i u někoho jiného? Nechci zbytečně volat na podporu, pokud není chyba u mě ale objevila se i více uživatelů. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak nahrávky mi taky zmizely, všechno co bylo starší než 20. listopad nedávno zmizelo. To mě dost naštvalo, hlavně když si nahrávám seriál a pak chci kouknout na celý najednou. Že by jim odešel disk?Pak mám problém, že kolem půlnoci se mi ztratí dvě hodiny z epg. Vypadá to tak, že programy od dvou hodin do čtyř nejsou v epg pak od čtyř do šesti zas jsou vidět od šesti do osmi zas ne atd. Ráno vstanu a je to v pořádku. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.