Odesláno 11. února 2025 1 rok Tak díky za zprávu. Zase se tolik nestalo O2TV mně fungovala... - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 12. února 2025 1 rok Dívám se do nahrávek. Mezi jednotlivýma nahrávkama nejde poznat kdy se daný díl vysílal a ani jaký to je díl. V přehledu nahrávek je jen daný seriál bez označení dílu. To je ještě OK, i když to je nepřehledné. Když dám u konkrétního dílu smazat (kde už aspoň jde vidět číslo dílu i když nejde vidět datum), tak se objeví: Nahrávka byla úspěšně smazána A pod tím dvě volby Smazat pouze tento díl a Smazat celý seriál. Napřed to tedy píše, že bylo smazáno a potom to teprve nabízí jestli smazat jen tento díl a nebo celý seriál? Trochu divné. A text: "Bude smazáno z nahrávky za méně než 90 dny" To Vodafone považuje z hlediska gramatiky za správné? Upraveno 12. února 2025 1 rok uživatelem Ivo2003 Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 12. února 2025 1 rok Uprav si osobní nastavení, není poznat o jakém přístroji píšeš. Já u nahrávek mám datum, ale to mazání je trochu chaotické, a některé funkce tam jsou zbytečné. Třeba to - Ochrana nahrávky. Jinak na ten vzhled a nedokonalosti si zvykejte, Vodafonu se to takhle prý líbí a nic se měnit nebude. A gramatika je to poslední co bych řešil. Čas do EPG se nevrátil, pokračování v sledování taky ne. Jsou dvě řešení. Zvyknout si na to, že vodafone rozhoduje co chceme a nebo odejít jinam Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 12. února 2025 1 rok Zapomněl jsem napsat že to je ve vodafonní aplikaci na mobilu. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 1. března 2025 1 rok Taky máte nyní na DVTV Extra problém se zvukem? App na Samsung TV. Přepnu na program, zvuk běží pár sekund a najednou je ticho. Přepnu jinam, tam zvuk jede, přepnu zpět, zvuk jede několik sekund a je ticho. Upraveno 1. března 2025 1 rok uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 1. března 2025 1 rok @Technikusproblém jsem zaznamenal normálně i při sledování TV (na Samsungu). Zvuk jako by se oddělil a u pořadů i reklam byly slyšet jen některé ruchy, jako kdyby televize nepouštěla kompletní zvukovou stopu. Už si nevzpomenu, jestli pomohl restart TV (dlouze přidržené tlačítko vypnutí TV), nebo jsem vyřešil jinak. Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno 1. března 2025 1 rok před 1 hodinou, Technikus napsal: Taky máte nyní na DVTV Extra problém se zvukem? App na Samsung TV. Přepnu na program, zvuk běží pár sekund a najednou je ticho. Přepnu jinam, tam zvuk jede, přepnu zpět, zvuk jede několik sekund a je ticho. DVTV už nehraje vůbec Video unavailable, potom KVIFF.TV taky nehraje V DVB-C Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 1. března 2025 1 rok Potvrzuji na OTT Kviff.tv nejde chyba ut1805 A dvtv to samé Premium+, DSL 50, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 2. března 2025 1 rok Nyní už zvuk vypadá v pořádku. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 2. března 2025 1 rok před 19 hodinami, Pavel m napsal: DVTV už nehraje vůbec Video unavailable, potom KVIFF.TV taky nehraje V DVB-C To vypadá asi nějaký převodník mezi IPTV Na DVB-C POŘÁD nefunkční. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.