Odesláno 19. května19. kvě Neví někdo, jak je to u tarifu Neomezený Super 10 Mb/s s možností sdílení dat? Jde mi o druhou SIM kartu pro data. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 19. května19. kvě Můžeš použít One number eSIM kartu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. května19. kvě Já myslel SIMku jen na data, viz zde : https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/studentska-nabidka/druha-datova-sim/Ten můj tarif tam nevidím... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 19. května19. kvě Autor sdílené datové karty u neomezených tarifů není možní pořidit Upraveno 19. května19. kvě uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 20. června20. čvn Díky za info, aktivoval jsem a funugje. Za mě hezká akce, díky Vodafone :) Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno 20. června20. čvn V pohodě. Včera to na mě vyskočilo na Vdf webu, tak jsem si říkal, že to zde prdnu a udělám aspoň někomu díky Vdf akci radost :-)Takový já jsem :-D Upraveno 20. června20. čvn uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 20. června20. čvn Kdepak Komáre, skromnost stranou a komu čest tomu čest... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 5. srpna5. srp On 6/19/2025 at 1:46 PM, Komár said:Jak získat 5G rychlost na 31 dní? To bohužel netuším, nejenom na léto, ale třeba i na hodinu. Mám nově Premium 5G tarif, ale reálných 5G rychlostí (řekněme 400+ Mbps) se mi podařilo dosáhnout jen jednou. Ani po Praze, ani v Brně, ani v Ostravě prakticky bez šance – když dobře, tak 100-200 Mbps (tzn. rychlosti, které jsem měl celkem běžně i dříve na 4G), ale často se nedostanu ani na 100 Mbps. Dokonce se celkem běžně setkávám s rychlostmi kolem 10-20 Mbps. K čemu je pak takový neomezený tarif?U modré konkurence jsem měl běžně rychlosti 500+, často v městech i 1000+ Mbps. Tak jenom takové malé varování, kdyby náhodou někdo měl špatný nápad jako já, že přejde k VF a ušetří. Pokud potřebujete funkční rychlý mobilní internet, je potřeba se poohlédnout jinde. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.