Odesláno 8. června8. čvn Jo, roaming pro OneNumber by mě také neskutečně potěšil. :) @Ondra - Vodafone +1 Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
Odesláno čtvrtek v 13:54 5 dní Centrum péče @Vulva Pěkný den, to naprosto chápu, zatím pro vás nové zprávy v tomto nemáme. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pondělí v 20:21 1 den On 6/6/2026 at 10:52 PM, Marek-26 said:A co si přečíst alespoň poslední příspěvek?Nerozumím úplně Vaší reakci. Poslední příspěvek jsem četl, z něj ale pouze vyplývá, že OneNumber v zahraničí letos fungovat nebude a že „v budoucnu je šance na změnu“. To ale není žádný konkrétní termín ani jasné stanovisko, zda se na tom reálně pracuje.Právě proto se ptám znovu. Podle tohoto vlákna je o tuto funkci zájem už delší dobu, ale několik let se z pohledu zákazníka stále nic neděje. Pokud se zákazníci nebudou ozývat, obávám se, že se situace nezmění vůbec.Nejde mi jen o samotné OneNumber. Obecně mám u Vodafonu pocit, že v některých technologických službách za konkurencí zaostává. V zahraničí mi navíc datový roaming dlouhodobě nefunguje tak spolehlivě, jak bych čekal, a ve srovnání s jinými operátory je to pro mě bohužel zklamání.Proto bych opravdu ocenil konkrétnější informaci, zda Vodafone roaming pro OneNumber plánuje, případně v jakém přibližném horizontu. Pro mě osobně je to důležitá funkce a může to být jeden z důvodů ke změně operátora. - - - - Praha
Odesláno pondělí v 20:56 1 den A zase, stačí si přečíst poslední příspěvek před napsáním další zprávy. 🙂Letos v létě nebude a žádné oficiální informace či termín nejsou (alespoň ne veřejně). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 12 hodinami12 hod @jtezky Vodafone žádné předběžné termíny spuštění svých služeb obvykle nesděluje, takže pokud by tuhle službu měli spustit, tak se to dozvíš maximálně několik dní dopředu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.