Pepe Posted September 21 Share Posted September 21 Já za YT Premium Family platím 50 Kč měsíčně a na Internetu například pro skrblíky je možné najít i nižší cenu. Kdo chce ušetřit, cestu si najde. Quote Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted September 21 Share Posted September 21 (edited) To nelze odůvodnit tím, že to je cena dvou vstupenek do kina přece. Já bych to raději přirovnal, že za 300 mám dvě kila vepřové pečeně. Osobně bych to nedal ani za YT ani za NF ani za kino. Edited September 21 by marek-81 1 Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted September 21 Share Posted September 21 (edited) Jeden kamarád 😉 to provozoval několik let (variantu pro skrbíky) , ale pak přibylo klasů pod nohy, že to vzdal. A navíc po tom Google jde, snad se mluví o zámlku na IP adresu podobně jako je tomu u Netflixu. marek-81: No já mám yt premium pro TV kde se mi dcerka dívá na ty blbosti pro děti. Nechci, aby jí k tomu vymývala hlavu reklama. Edited September 21 by MSwamp Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhSlim Posted September 23 Share Posted September 23 Hlavně Google bude požadovat platbu kartou vydanou v zemi, ze které probíhá platba. Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted September 23 Share Posted September 23 Jo, už to obcházelo moc lidí, tak Google do toho háže vidle. Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts