Posted August 16, 2024Aug 16 Netflix v Česku poprvé zdražil. Ceny tarifů stouply o 20 %, vyšší je i příplatek za extra domácnosti https://avmania.zive.cz/netflix-zdrazeni-cena-2024 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
August 16, 2024Aug 16 tak jsem se zeptal anonymně podpory netflix, kdy plánuje navýšení cen pro stávající předplatitele, a navýšení cen pro všechny bude od září 2024 Edited August 16, 2024Aug 16 by kautskym Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
August 16, 2024Aug 16 To je docela dost, skoro 4 stovky za asijský a americký voloviny. Já mám Voyo a zůstávám. Basic Basic+ - - Brno
August 16, 2024Aug 16 Jj, kdyby nebylo korejských sra*ek, tak tam dohromady žádný nový obsah není... Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15
August 16, 2024Aug 16 https://www.lupa.cz/aktuality/netflix-zdrazuje-ma-novy-cenik-pro-ceskou-republiku/ podle toho nám přijde měsíc dopředu e-mail podle toho kdy máme zúčtovací období Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
September 12, 2024Sep 12 Tak dnes došlo už i na mě 🙂 To je hezké, že si toho váží a hned v další větě mrd, zdražujeme 😄 Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
September 21, 2024Sep 21 Přidává se i YT Premium. U rodinného tarifu z 269,- na 389,-. O 41 % mi to přijde jako zběsilé zdražení. Abychom vám mohli i do budoucna poskytovat skvělé služby a funkce, jsme nuceni navýšit cenu na 389,00 Kč měsíčně. Podobná rozhodnutí se nám nepřijímají lehce, ale tato změna nám umožní dále vylepšovat službu YouTube Premium a podporovat autory a interprety, které na YouTube sledujete. Edited September 21, 2024Sep 21 by Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha