Jump to content

nejde se přihlásit do administrace modemu.

Recommended Posts

Dobrý den.Nemohu se přihlásit do administrace modemu na adrese http://192.168.0.1.Heslo na modemu to nebere.Ani při restartu modemu do továrního nastavení.Píše toThe password you entered is incorrect. Please wait 4 seconds to try again.Mám kamery které jedou na 2,4GHz,wifi na mobilu mi napíše(Připojeno k zařízení,internet není k dispozici)ale aplikace nejsou schopny kamery najít.Poradíte prosím.Děkuji mobilu 

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • šumperk
  • Speedtest

Mám podobný problém, modem (Vodafone Station - tu obyčejnější variantu bez Wifi 6) v režimu Bridge, připojím se k němu kabelem (přímo) a přistupuji přes IP 192.168.100.1. Načítání administrace trvá víc jak minutu a obvykle nereaguje. Jakmile modem vypojím ze zásuvky a připojím zpět, tak je za chvilku na dané IP normálně dostupný. Ale vždycky když se na něj chci dostat, tak musím modem restartovat. 

Pokud se na modem pokouším dostat z PC zapojeným za routerem, tak se na tuhle IP vůbec nedostanu (proto si připojuji kabel přímo do modemu). 

• -
  • Super
  • -
  • -
  • Plzeň
  • Speedtest

Po nastavení režimu bridge se změní výchozí adresa pro administraci modemu na http://192.168.100.1.

https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/vodafone-station-tg3442/

část - Jak přepnu modem do režimu bridge?

• Confused 1
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Premium 5G, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

@pmalecekjaký máš router? Mám VS v bridgi, do 5 vteřin jsem z počítače přes svůj router na modemu. Modem mi běží momentálně cca 2 měsíce. Žádné speciální pravidlo na routeru nemám.

Ještě jedna věc, adresování vnitřní sítě máš v jakém rozsahu?

Edited by sodekcz
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

3 hours ago, Adolf.Shitler said:

Nějak jsem nepochopil, k čemu se někdo potřebuje dostat do administrace modemu, který je v režimu bridge...

Ked treba skontrolovat uroven signalu, uptime modemu ci chybovost paketov.. jasne, su to orientacne hodnoty, ale lepsie ako nic, ked je problem.

Edited by quadra2030
  • Agree 1
  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • Speedtest