Odesláno 19. června 2024 2 roky Centrum péče Dnes byla nová stanice KVIFF.TV Channel oficiálně představena, vysílat začne od 26. června a bude dostupná pro všechny zákazníky s placenou variantou Vodafone TV na pozici číslo 20. Ze začátku nebude v DVB-C, ale pouze přes internetový příjem. https://www.vodafone.cz/televizni-tipy/novinky/kvifftv-channel-je-soucasti-vodafone-tv/ Citovat Diváci se mohou těšit na speciální program – plejádu různorodých filmových titulů i dokumentů z domácí i evropské a celosvětové produkce. Mimo to stanice nabídne původní rozhovory, reportáže a bonusové pořady, které vznikají převážně během festivalu ve Varech. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 19. června 2024 2 roky Autor KVIFF.TV Channel bude součástí základní nabídky Nová stanice KVIFF.TV Channel bude zahrnutá v základní nabídce Vodafone TV+. Mezi stovkou kanálů základního balíčku obsadí dvacátou pozici. Bude dostupná přes internetový přenos (IPTV) a následně na přelomu června a července i přes kabelový příjem statisícům domácností. KVIFF.TV Channel naladíte na pozici 20 takže v novým balíčku Vodafone TV +. jestli jsem to dobře pochopil tak jenom v Aplikaci Vodafone ??? Tak v Aplikaci je připraven .Připravujeme nový filmový kanál KVIFF.TV Channel bude součástí základní nabídky Vodafone TV+ dostupné přes internet (IPTV) a následně na přelomu června a července i přes kabelový příjem. K dispozici bude na pozici 20. Upraveno 19. června 2024 2 roky uživatelem Pavel m Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 19. června 2024 2 roky To jsem zvědav, kdy se programová nabídka mezi Vodafone TV a Vodafone TV+ začne rozcházet. Mám Vodafone TV bez Prima+ a KVIFF.TV vidím v seznamu kanálů. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 19. června 2024 2 roky Centrum péče @Pavel m@TechnikusPlatí to, co jsem zde uvedl - KVIFF.TV bude dostupná pro všechny zákazníky s jakoukoliv placenou nabídkou Vodafone TV. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 28. června 2024 2 roky Autor tak dva dny už vysílá ,ale žádný ohlas tady není . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 28. června 2024 2 roky A už vysílá v DVB-C ? Pokud ne, tak to může být jedním z důvodů proč tu zatím nejsou ohlasy, každopádně zkusím na něj kouknout. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 28. června 2024 2 roky Na Vodafone TV neni synchronizovany zvuk, nesedi tak o sekundu az dve, mate to nekdo take? Super Fibre Red Basic Lite ALLinONE Zyxel VMG8623-T50B Pardubice
Odesláno 28. června 2024 2 roky Dle Vodafone tento kanál zpočátku nebude dostupný v DVB-C, což znamená že na modulu ho nijak nenaladíš, musíš použít aplikaci v telefonu, nebo televizoru. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 28. června 2024 2 roky Mám pouze DVB-C a premiový STB Vodafone. Na pozici 20 tento program vysílá. Zatím jsou spíše ukázky., festival teprve začíná. Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.