June 29, 2024Jun 29 @mirek.123Tohle není o exkluzivitě, to je prostě něco navíc k partnerství/sponzorství. Jinak Vodafone žádný svůj exklusivní kanál mít nemůže, byla to podmínka regulátorů při slučování s UPC (nevím, jakou má časovou platnost). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
June 30, 2024Jun 30 KVIFF TV je jedna z mála pozitivních změn u VF. Kvalitní filmy nezprzněny dabingem. Sice jsem už některé viděl, třeba skvělý Dead Man, ale budu se těšit na další. Filmový klub pro náročnější. Není to kanál pro diváky Novy a Primy. Jediná vada je, že to musíte shlédnout do 7 dní. Ale zdá se, že filmy budou cyklovat několikrát za sebou, tím by se lhůta prodloužila. Nebo nahrát v DVBC až pojede. VF nemá žádnou exkluzivitu, kanál je i na jiných streamech. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
June 30, 2024Jun 30 Citovat KVIFF TV je jedna z mála pozitivních změn u VF. Kvalitní filmy nezprzněny dabingem. Sice jsem už některé viděl, třeba skvělý Dead Man, ale budu se těšit na další. Filmový klub pro náročnější. Není to kanál pro diváky Novy a Primy. Naprostý souhlas. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
July 2, 2024Jul 2 Author Kviff.TV Channel je součástí kabelové sítě Vodafone https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/07/kviff-tv-channel-je-soucasti-kabelove-site-vodafone/ 762 MHz ,6900, QAM 64, ruční ladění Edited July 2, 2024Jul 2 by Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
July 4, 2024Jul 4 V 28. 6. 2024 v 20:54, Barbucha napsal: Posun zvuku uz vypada ok, zbyva jen caste zaskobrtnuti Nedá se to poslouchat. V pravidelných intervalech několika vteřin se objeví červený kroužek, jak načítá, a na vteřinu se zastaví a škytne. Start Basic Základní Huawei B2338-168 Praha
July 14, 2024Jul 14 Mně zase na KVIFF.TV v pravidelných intervalech vypadne na sekundu zvuk. Sice je většina filmů s titulky, za což jsem rád, ale ty výpadky jsou otravné. Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
October 1, 2024Oct 1 Dnes - 1.10.2024, jsem na kabelu naladil KVIFF.TV CHANNEL… … no a místo filmu, který je uveden v EPG (21:14 - 22:30 Tísňové volání), vidím jen statický obraz s názvem kanálu. Stejné to je i v aplikaci VodafoneTV. Zkusil jsem si zpětně pustit i předchozí pořad (Království - Část osmá: Pandemorium) a mohl jsem tak sledovat to samé - obraz s názvem kanálu… Dnes jsem tedy na tomto filmovém kanálu mohl shlédnout s občasnými výpadky zvuku jen upoutávky. Takto si exkluzivní filmový kanál nepředstavuji. Snad se to brzy zlepší. Dnes - 2.10.2024, stejný stav: Místo filmu Tísňové volání - podle EPG 14:44 - 16:09, jen statický obrázek s názvem kanálu… … kdyby k tomu byla aspoň nějaká hudba 😄 Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost
October 3, 2024Oct 3 Dnes - 3.10.2024, film Kanáři - podle EPG 20:54 - 22:28. Zhruba po hodině filmu naskočil známý statický obraz s názvem kanálu… Takže z filmu zase nic Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost
October 4, 2024Oct 4 Tento kanál je nepoužitelný. Buď se obraz seká, nebo nesedí zvuk a nebo nesedí epg. Smazal jsem ho. Basic Basic+ - - Brno
October 4, 2024Oct 4 Ano - epg nesedí, pořady (filmy) začínají o několik minut později… S tím se dá ale žít 😄 Horší je, že: A. místo pořadu (filmu) běží celou dobu jen statický obraz s názvem kanálu, nebo B. pořad (film) začne a i doběhne, ale je přerušován stejným statickým obrázkem, nebo C. pořad (film) začne, je přerušován a už vůbec nedoběhne - běží jen známý statický obraz s názvem kanálu. Zatím jsem na kviff.tv channel nenarazil na jediný pořad (film), u kterého nenastala ani jedna z výše uvedených eventualit. Je to kanál pro ostudu jak poskytovatele obsahu, tak i pro Vodafone. Doufám, že se to zlepší, protože filmy, které tam v epg slibují jsou kvalitní a pro mě zajímavé. Pokud se to nezlepší, tak bych Vodafone doporučil, aby ten kanál vyřadil z nabídky. Edited October 4, 2024Oct 4 by BOSSík Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost