kraftwerk007 Posted June 16 Share Posted June 16 Ono to už po několika letech začalo fungovat? Téda, výborná práce Vodafone...🙄 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted June 16 Share Posted June 16 Tak to bylo jasný že to opraví samoobsluhu proč by dělali odstávka systému... Chci se zeptat ukazuje vám teď rozšířenější balíčky? U Vodafone TV v samoobsluze? Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Odstávky systému dělají (a už dlouhodobě) proto, aby to nefungovalo. Protože já mám modem Compal a před víkendovou odstávkou a údajném pro mě vylepšení ( !!! ) jsem ho v "Můj Vodafone" měl a teď tam mám . . . . obrázek napoví. Ovšem zase nutno podotknout, že před odstávkou jsem tam měl ohledně TV jenom STB Vodafone, ale už ne Kaon., teď tam mám oba dva. Nevím, jestli se mám smát, ale i tenhle "humor" začíná lízt na nervy. Edited June 16 by Ivo Mašek 2 Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 16 Share Posted June 16 Mám to samé Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted June 16 Share Posted June 16 Tak teď už se ani nedostanu do "Můj Vodafone". Ani se netočí "kolečko", vůbec se to nenačítá. Což zhruba před hodinou ještě šlo (to info o problémech ohledně toho opravování tam už nebylo). Ještě jsem jim přes portál stačil napsat, co mě po jejich opravě nejde. Skvěle opravený. Super. To je tak, když se opravují věci, které fungují (asi aby někdo dokázal, jak je ve firmě důležitý, potřebný a nefláká se a tudíž nepropustitelný) Za časů Karnevalu a UPC tohle opravdu nepamatuji. Když bych měl namalovat graf, tak čára jde šupem dolů. Vážně uvažuji, že se přepnu na GRAPE SC. Je to IPTV, inetový kabely mám natažené ve všech místnostech, inet od nich také mám. Hodinová záležitost. Protože tady, jak to poslední dobu pozoruji, to jde pomalu ale jistě k ledu. Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 16 Share Posted June 16 před 8 hodinami, Ivo Mašek napsal: Odstávky systému dělají (a už dlouhodobě) proto, aby to nefungovalo. Protože já mám modem Compal a před víkendovou odstávkou a údajném pro mě vylepšení ( !!! ) jsem ho v "Můj Vodafone" měl a teď tam mám . . . . obrázek napoví. Ovšem zase nutno podotknout, že před odstávkou jsem tam měl ohledně TV jenom STB Vodafone, ale už ne Kaon., teď tam mám oba dva. Nevím, jestli se mám smát, ale i tenhle "humor" začíná lízt na nervy. také mám to samé Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Odstávka se zřejmě (ne-)povedla a tak snad to narovnají: web Můj Vodafone - propojená zařízení pod TV nevidím. 0/10 (včera bylo vidět) - nevidím modem k internetu Mobilní aplikace Můj Vodafone - vidím správný počet mobilních zařízení pod TV -nevidím modem k internetu Edited June 17 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 17 Share Posted June 17 Dle webu upgrade systémů ještě není hotov. 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) A co má "Můj Vodafone" a chyby v něm (které jsou defacto trvalé) společného se skladovým systémem prodejen ? Přes víkend po přihlášení do "Můj Vodafone" se tam objevila hláška o opravě, což jsem chápal. Ta včera večer zmizela a "Můj Vodafone" chvíli fungoval v plném rozsahu. Ovšem s chybami, které popisuji výše. Edited June 17 by Ivo Mašek Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 17 Share Posted June 17 To není jen o prodejnách. Skladový systém je databáze všech zařízení. Tady bych to tipoval, že se rozbilo nějaké propojení nebo se ještě někam nenalily informace z jedné databáze do druhé, protože STB v Můj Vodafone vidím. 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts