pan Novak Posted May 23 Share Posted May 23 před 3 hodinami, retron napsal: No tak mě se sice objevila připojená zařízení 1/10, ale pro jistotu mi zase zmizely CA moduly 😅 Totez CA nevidim -takze ted pro zmenu neudelam obnoveni prg. nabidky... Ale je aspon videt, ze se pokousi na tom delat a snad se i podari... -nadeje odchazi posledni... před 51 minutami, Technikus napsal: Abych tam taky něco viděl, je potřeba čekat? Nebo udělat reset TV účtu/změnu hesla k TV? -ja nedelal nic , po zachyceni info zde sem koukl a je to tam... Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) Předpokládám, že by toto téma mohlo být jako reakce k tomuto. Musím si zavolat na Vodafone linku pro nějaký reset účtu /zařízení, abych něco viděl u svého účtu? Stále vidím 0/10. Edited May 24 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted June 6 Help center Share Posted June 6 @TechnikusJen doplním - bohužel to kompletně dořešené není a stále na tom pracujeme, proto se může stát, že se zařízení nadále nezobrazují. 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted June 6 Share Posted June 6 Ok, a pracuje se soubezne i na obnoveni prg. nabidky? nebo ted primarne na zobrazovani zarizeni a az pote na obnovovani pres int.samoobsluhu? Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted June 7 Help center Share Posted June 7 Na tom se pracuje souběžně, ano. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted June 9 Author Share Posted June 9 Vodafone Station Wi-Fi 6 máte někdo taky problém ,že v Můj Vodafone se vůbec neobjeví jako zařízení .Internet funguje ,,ale co mám za modem a kolik mám platit i rychlost chybí informace.Řešeno a požadavek uzavřený bez opravy. Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 9 Share Posted June 9 mě se vše ukazuje Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 9 Share Posted June 9 Vidím ho jak na webu, tak v aplikaci. 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted June 10 Author Share Posted June 10 (edited) Marek-26 když jsem to řešil po telefonu .Tak paní řekla ,že se to nepropsalo a konec . NÁZEV POŽADAVKU: TYP POŽADAVKU:Samoobsluha Můj VF STAV POŽADAVKU:Zrušeno Edited June 10 by Pavel m Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted June 10 Share Posted June 10 Modem byl dodán nedávno, nebo už je to dýl? Jsem zvyklý, že při změnách v průběhu měsíce občas Můj Vodafone ukazuje kdecos a v pořádku to bývá od nového fakturačního období. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts