Odesláno 24. května 2024 1 rok Jelikož se jedná o globální nastavení, tak dokud budou mít "všichni" nabídku bez Prima+, nelze globálně na kanálech ze skupiny Prima povolit přetáčení 🙈😭 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. května 2024 1 rok Centrum péče @Slamb Je to tak, jak píše @Marek-26, tohle nejsme v současné době technicky schopni zajistit, takže aktivní prima+ vám nezajistí funkční přetáčení/přeskakování reklam ve Vodafone TV. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 27. května 2024 1 rok Zákaz přeskakování je evidentně jenom u VF. Proto Primu zpětně u VF vůbec nepoužívám. Ale kdo chce, kam... - - - CA modul OVA
Odesláno 27. května 2024 1 rok Autor tak já už mám nový tarif Vodafone TV + a spokojenost 😄 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 27. května 2024 1 rok u telly posouvani jde, ale jen reklamy nejdou.... Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 27. května 2024 1 rok @kautskymZa jakých podmínek ti převedli TV na TV+? Upraveno 27. května 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 27. května 2024 1 rok Autor @Technikus jsem si musel napsat na zame a změnili mi to za pár korun navíc Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 30. května 2024 1 rok Co přináší spojení Vodafone TV a Prima+? https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/05/co-prinasi-spojeni-vodafone-tv-a-prima/ Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno 25. června 2024 1 rok Autor Na síti X psala Zuzana z Vodafone ze si nějaký klient muže pustit beta TV na MacBook https://x.com/vodafone_cz/status/1805544409305428022 Citovat Dobré poledne, Vladimire, oficiálně zatím macOS nepodporujeme, nicméně můžete si přehrávání vyzkoušet na tv.vodafone.cz. V tuto chvíli se jedná o beta verzi. Zuzana Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 25. června 2024 1 rok Super, funguje. #Safari #MacBookAir Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.