Jump to content

Recommended Posts

před 10 hodinami, Zlaťák napsal:

Ty jo, juž mě to přestává bavit. Telefon o stovku dražší, internet o stovku dražší (jiný tarif+ pronájem modemu), teď TV o 140Kč dražší (mám Klasik za 80Kč). Ve Vodafonu někdo asi hulí dobrej matroš. A já už se docela vážně dívám po konkurenci. 😞

Jenže tu TV klasik máš 10 let uz z dob UPC.. to je jako stěžovat si, že za těch 10 let zdražilo pečivo, pohonné hmoty atd. Evidentně žiješ pouze v minulosti. Miluju lidi co si jenom stěžují 🤣

• Agree 1
  • Disagree 3
  • Super DSL
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Pustějov

Je nutné to srovnávat s konkurencí. Pokud mi Vodafone nabídne cenu okolo 480 Kč (Vodafone TV bez internetu) , tak mu to prostě odmítnu, když u konkurence můžu mít to samé podstatně levněji a ještě bez různých obstrukcí, které Vodafone má. Cena před deseti lety tedy není relevantní. 

Nova a Prima vybírají peníze za abonenty, to jako proč? Příjmy z reklam mají dost velké a navíc operátor to musí vysílat povinně.  Takže takový povinný příspěvek. 

Ani nevím který rok jsem měl naposledy zapnutou Novu. 

Edited by Ivo2003
  • Agree 1
  • Like it 1
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Pro mě s další Vodafone službou je to 150 Kč TV / 220 Kč TV+ a to se mi zdá trošku rozumné (Prima+ však není to, po čem bych toužil).

Navíc nemám set top box, používám aplikaci v televizi. U tebe je těch 120 Kč za set top box docela výrazných. Při měsíční platbě necelých 500 Kč je tak cca 25% částka za pronájem modemu. 

Edited by Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Otázkou je, zda  @Ivo2003 chce službu IPTV bez set top boxu.

Eventuálně + set top box dle ceníku tady a už je přes 6stovek měsíčně. 

Já třeba 520 Kč neplatím ani s aktuálním TV Kompletem, kde je Voyo, Max, Videotéka apod. 

Edited by Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha