Jump to content

Recommended Posts

Taky mám stále o hodinu zpět. LG TV + CAM.  Mám zaškrtlé "automatický čas", který se získává z digitálního vysílání. Časová osa EPG je správně, ale čas ukazuje o hodinu méně. Pokud odškrtnu "automatický čas", nastaví se čas správně, ale časová osa EPG je posunutá o hodinu dopředu.

Všude jinde je čas v pořádku, v app atd.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
před 38 minutami, mrzic napsal:

Taky mám stále o hodinu zpět. LG TV + CAM.  Mám zaškrtlé "automatický čas", který se získává z digitálního vysílání. Časová osa EPG je správně, ale čas ukazuje o hodinu méně. Pokud odškrtnu "automatický čas", nastaví se čas správně, ale časová osa EPG je posunutá o hodinu dopředu.

Všude jinde je čas v pořádku, v app atd.

Takto to mám také.

• Super
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10

U pevné linky Vodafone s tím byl vždy po změně času problém. Takže se nedivím problémům u TV.

Za dob UPC to u pevné linky bylo třeba týden, Vodafone přešel na vyšší level a špatný čas byl skoro půlroku.

Pro ty co neví o co jde vysvětlím: šlo o CLIP informaci - po prvním zvonění se přenáší data o volajícím čísle včetně aktuálního času, který nastaví telefon. Takže i když jste si na ručce nastavili manuálně správný čas, tak vydržel do příštího příchozího hovoru.

Tak snad oprava u dvbc bude jen v řádu dní.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava