Help center Ondra - Vodafone Posted May 21 Help center Share Posted May 21 @SparhawkTarif Premium u Maxu nenabízíme a zatím nemám žádné zprávy o tom, zda a kdy se to změní. Doplněk Sport je možné dokoupit přímo u Maxu. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted May 21 Share Posted May 21 před 13 minutami, Sparhawk napsal: Nejaka sance, ze pujde tarif do budoucna navysit na premium, nebo je Vam jedno, ze nekteri zrusi Vas super balicek cinema a pujdou si koupit MAX premium? Nebot krom MAXu v tom balicku neni nic extra a vse v HD, takze dost o nicem... @SparhawkAsi jim to jedno není, ale řekl bych, že se jich Max na jejich názor vůbec neptal. 1 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 21 Share Posted May 21 (edited) před 3 hodinami, Ladik napsal: Jde to u mobilu roztáhnout na celou obrazovku? Nešlo mě to u HBO MAX ani u MAX. Na Android tabletu ani mobilu ne. Černé pruhy nahoře /dole, vlevo/vpravo. Roztáhnout nelze jak třeba Youtube, Vodafone TV apod. Edited May 21 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filio Posted May 21 Share Posted May 21 Může I TV komplet mít max? Staré údaje k hbo max nejdou. Diky Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 21 Author Share Posted May 21 @Filionedela se niva registrace, ale jen se přihlásíte původními údaji z HBO Max do Max 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filio Posted May 21 Share Posted May 21 Aha díky, jen je ta apka na TV neskutečně pomalá a seká se A nerozumím jak si zobrazit seznam nové přidaných seriálu či filmu.. To mě tam zcela chybí Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 21 Share Posted May 21 Já nic pomalého nemám. Reakce normální. OS Tizen na TV Samsung 2021 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filio Posted May 21 Share Posted May 21 Já mám philips android TV s 2g ram a seká se to. Nevíte jak v té app zobrazit nové přidané seriály či filmy? Je tam mraky kategorii ale tato zásadní mě schází... Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted May 21 Share Posted May 21 Jen pro srovnání v USA startuje přes netového operátora Comcast bundle Netflix, AppleTV+ a Peacock za 15$ tedy 345 měsíčně: https://www.iclarified.com/93675/comcast-launches-15month-streamsaver-bundle-that-includes-apple-tv-netflix-peacock Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 21 Share Posted May 21 Těch bundle je jen v USA více, za pár let možná dorazí některé varianty či obecně tento trend i k nám. Například existuje bundle Disney+/Hulu/ESPN+ také za 15$. MAX je vlastně též bundle resp. sloučená/agregovaná služba rodin WB a Discovery. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts