May 21, 20242 yr Care Centre @SparhawkTarif Premium u Maxu nenabízíme a zatím nemám žádné zprávy o tom, zda a kdy se to změní. Doplněk Sport je možné dokoupit přímo u Maxu. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
May 21, 20242 yr před 13 minutami, Sparhawk napsal: Nejaka sance, ze pujde tarif do budoucna navysit na premium, nebo je Vam jedno, ze nekteri zrusi Vas super balicek cinema a pujdou si koupit MAX premium? Nebot krom MAXu v tom balicku neni nic extra a vse v HD, takze dost o nicem... @SparhawkAsi jim to jedno není, ale řekl bych, že se jich Max na jejich názor vůbec neptal. Premium+ Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
May 21, 20242 yr před 3 hodinami, Ladik napsal: Jde to u mobilu roztáhnout na celou obrazovku? Nešlo mě to u HBO MAX ani u MAX. Na Android tabletu ani mobilu ne. Černé pruhy nahoře /dole, vlevo/vpravo. Roztáhnout nelze jak třeba Youtube, Vodafone TV apod. Edited May 21, 20242 yr by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 21, 20242 yr Může I TV komplet mít max? Staré údaje k hbo max nejdou. Diky Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
May 21, 20242 yr Author @Filionedela se niva registrace, ale jen se přihlásíte původními údaji z HBO Max do Max Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
May 21, 20242 yr Aha díky, jen je ta apka na TV neskutečně pomalá a seká se A nerozumím jak si zobrazit seznam nové přidaných seriálu či filmu.. To mě tam zcela chybí Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
May 21, 20242 yr Já nic pomalého nemám. Reakce normální. OS Tizen na TV Samsung 2021 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 21, 20242 yr Já mám philips android TV s 2g ram a seká se to. Nevíte jak v té app zobrazit nové přidané seriály či filmy? Je tam mraky kategorii ale tato zásadní mě schází... Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
May 21, 20242 yr Jen pro srovnání v USA startuje přes netového operátora Comcast bundle Netflix, AppleTV+ a Peacock za 15$ tedy 345 měsíčně: https://www.iclarified.com/93675/comcast-launches-15month-streamsaver-bundle-that-includes-apple-tv-netflix-peacock - - - - Praha
May 21, 20242 yr Těch bundle je jen v USA více, za pár let možná dorazí některé varianty či obecně tento trend i k nám. Například existuje bundle Disney+/Hulu/ESPN+ také za 15$. MAX je vlastně též bundle resp. sloučená/agregovaná služba rodin WB a Discovery. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx